Home » D:News » Un polițist american a făcut declarații șocante despre o femeie omorâtă de o mașină a Poliției

Un polițist american a făcut declarații șocante despre o femeie omorâtă de o mașină a Poliției

Un polițist american a făcut declarații șocante despre o femeie omorâtă de o mașină a Poliției
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 16.09.2023

Autoritățile au declanșat o anchetă după ce un polițist din Seattle a fost înregistrat în timp ce glumea după ce o femeie a murit într-un accident în care a fost implicată o mașină a Poliției, potrivit Sky News.

Un polițist din Seattle este anchetat după ce ar fi fost înregistrat glumind pe seama unei femei lovite și ucise de o mașină de poliție.

Jaahnavi Kandula, în vârstă de 23 de ani, a murit în ianuarie după ce a fost lovită de un vehicul, condus de ofițerul Kevin Dave, în timp ce traversa o stradă.

„Este o persoană obișnuită. Scrieți doar un cec”

După ce a răspuns la incident, polițistul Daniel Auderer a fost înregistrat cu camera de corp descriind detaliile incidentului, spunând că viața studentei avea „o valoare limitată”.

„Este o persoană obișnuită. Scrieți doar un cec. Avea oricum 26 de ani. Avea o valoare limitată”, ar fi spus polițistul în conversația cu colegul lui.

Înregistrarea audio a fost numită „sfâșietoare și șocant de insensibilă” de către Comisia Poliției Comunitare. Ulterior, polițistul a încercat să explice spunând că toate comentariile sale nu au fost făcute cu „răutate sau cu inima împietrită”, ci au fost menite să imite modul în care avocații ar putea încerca să minimalizeze răspunderea pentru incident.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase