Home » D:News » Descoperire macabră într-un avion British Airways: O pasageră a fost găsită moartă

Descoperire macabră într-un avion British Airways: O pasageră a fost găsită moartă

Descoperire macabră într-un avion British Airways: O pasageră a fost găsită moartă
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 25.09.2023

Descoperire macabră pentru pasagerii unui zbor British Airways de la Londra la Nisa. O femeie de 73 de ani aflată la bord, despre care toată lumea credea că doarme, era moartă.

Femeia a murit în timp ce călătorea de pe aeroportul Heathrow din Londra spre Nisa, însă ceilalți pasageri au observat și au cerut ajutor abia după aterizare. Se pare că femeia, în vârstă de 73 de ani, a suferit un atac de cord în timpul zborului, au declarat reprezentanții aeroportului din Nisa pentru ziarul francez The Connexion.

Pasagerii își strângeau bagajele și se aliniau pe culoar pentru a părăsi avionul după aterizare, când și-au dat seama că femeia, despre care credeau că se odihnește, nu mai reacționa.

„Din păcate, un pasager a murit în timpul unui zbor”

Panicați, ei au alertat însoțitorii de bord, care au chemat imediat serviciile de urgență. Pompierii și personalul medical au ajuns la fața locului și au încercat să o resusciteze pe femeia de 73 de ani, dar nu au mai putut face nimic pentru ea.

„Din păcate, un pasager a murit în timpul unui zbor de la Londra Heathrow la Nisa. Gândurile noastre sunt alături de familie în aceste momente dificile. Nu suntem în măsură să oferim mai multe detalii despre persoana decedată”, a precizat compania aeriană.

Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva

Nu este prima dată când are loc un astfel de incident. În luna august a acestui an, un pilot a murit la bordul unui zbor de la Miami la Chile, obligându-i pe copiloții săi să aterizeze de urgență în Panama. În ciuda eforturilor depuse de asistentele medicale și de medicii pasagerilor aflați la bord în timpul aterizării, acesta nu a putut fi resuscitat.

Apoi, în iunie, un britanic în vârstă de 25 de ani a murit la bordul unui zbor de la Londra la New York, după ce a suferit un atac de astm.

În noiembrie 2022, un însoțitor de bord a murit după ce a suferit un atac de cord în timpul unui zbor Gulf Air din Bahrain spre Paris.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase