Home » D:News » Cutie cu excremente de girafă, confiscată pe un aeroport din SUA

Cutie cu excremente de girafă, confiscată pe un aeroport din SUA

Cutie cu excremente de girafă, confiscată pe un aeroport din SUA
Foto: Shutterstock
Publicat: 08.10.2023

O cutie care conținea fecale de girafă a fost confiscată pe un aeroport din SUA. Femeia care o transporta le-a spus vameșilor că intenționa să-și facă un colier din fecalele animalului. Specialiștii susțin că prin astfel de resturi pot fi transmise boli periculoase pentru oameni, potrivit Sky News.

Serviciul vamal din SUA a anunțat că o persoană a încercat să introducă în țară o cutie cu fecale de girafă. Incidentul s-a produs pe aeroportul Minneapolis-Saint Paul din Minnesota.

Femeia le-a spus vameșilor că a găsit resturile în timpul unei călătorii în Kenya și că le-a transportat pentru a-și confecționa un colier.

De ce nu va primi femeia o pedeapsă?

Ea a dezvăluit că, în trecut, a mai confecționat un colier din fecale de elan.

Femeia nu va fi sancționată deoarece a declarat cutia, iar conținutul ei a fost distrus de oficialii americani.

Autoritățile din SUA au avertizat că prin astfel de resturi în țară pot fi introduse numeroase boli grave care afectează atât animalele cât și oamenii.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase