Home » D:News » Festivalul din România nominalizat la cea mai importantă categorie de la European Festival Awards

Festivalul din România nominalizat la cea mai importantă categorie de la European Festival Awards

Festivalul din România nominalizat la cea mai importantă categorie de la European Festival Awards
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 08.11.2023

Festivalul Untold este nominalizat în acest an la cea mai importantă categorie din cadrul European Festival Awards-Best Major Festival.

La nivel european, în fiecare an fanii sunt invitați să-și voteze festivalul favorit în cadrul European Festival Awards. Festivalul Untold este nominalizat la cea mai importantă categorie „Best Major Festival”.

European Festival Awards a fost lansat în 2009 și cuprinde în lista nominalizaților, an de an, festivaluri europene care sunt implicate în acțiuni de sustenabilitate, caritabile sau sociale, dar și în proiecte care susțin dezvoltarea prin educație.

Cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa

Și Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, este nominalizat la categoria „Best Major Festival”.

Votul pentru cea de-a 13-a ediție a European Festival Awards se încheie pe data de 30 noiembrie, iar ceremonia de decernare a trofeelor va avea loc în luna ianuarie 2024.

Untold a urcat, anul acesta, pe locul 6 în topul celor mai mari 100 de festivaluri din lume.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase