Home » D:News » Drumul spre Paris trece pe la Gala Mari Sportivi 2023. Marile performanțe ale sportului românesc sunt premiate de ProSport

Drumul spre Paris trece pe la Gala Mari Sportivi 2023. Marile performanțe ale sportului românesc sunt premiate de ProSport

Drumul spre Paris trece pe la Gala Mari Sportivi 2023. Marile performanțe ale sportului românesc sunt premiate de ProSport
Publicat: 20.11.2023

PROSPORT.RO lansează campania de comunicare Drumul spre Paris alături de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, campanie dedicată evenimentului Gala Mari Sportivi 2023, un eveniment de excepție care va celebra marile performanțe în sport în 2023 și va premia cei mai buni sportivi ai României. Această gală, organizată de platforma online de știri sportive ProSport în parteneriat cu COSR, va marca un moment semnificativ în calendarul sportiv național și va fi transmisă pe platforma YouTube @ProSport, pe site-ul ProSport.ro și pagina de Facebook @ProSport pe data de 30 noiembrie 2023, începând cu ora 19:00.

Gala Mari Sportivi 2023 va aduce în prim plan excelența sportivilor români din anul precedent și va oferi o oportunitate unică de a sărbători dedicarea, eforturile și succesele acestora.

În 2024, România va participa la Jocurile Olimpice de la Paris, marcând 100 de ani de la prima participare a țării noastre la acest eveniment de prestigiu.

Drumul spre Paris trece pe la Gala Mari Sportivi 2023

Această aniversare semnificativă reprezintă un secol de dedicare și excelență sportivă pentru România. Gala Mari Sportivi 2023 devine astfel un moment de referință în această călătorie a sportivilor români către Paris, într-un punct în care aceștia se încarcă cu energia recunoștinței unei națiuni întregi.

Gala Mari Sportivi 2023 nu este doar o ceremonie de premiere, ci și un eveniment în care sportivii primesc aprecierea și încurajările meritate din partea fanilor și a întregii țări. Aici, ei simt mândria și susținerea unei națiuni întregi, care îi încurajează să continue să depășească limitele și să aducă acasă sentimentul de mândrie pe care fiecare român îl caută.

ProSport va nominaliza peste 60 de sportivi pentru acest premiu, care au obținut performanțe notabile în 2023, iar în urma unei riguroase selecții și jurizări a redacției, ProSport.ro va acorda 17 premii în cadrul evenimentului GALA MARI SPORTIVI 2023.

Într-o eră în care sportul aduce oamenii împreună și inspiră generații întregi, Gala Mari Sportivi 2023 și Drumul către Paris devin simboluri ale unității, pasiunii și ambiției sportive românești. Această gală va contura povestea continuă a performanței sportive românești și va contribui la construirea unui viitor glorios pentru sportul național.

ProSport.ro și COSR invită toți iubitorii sportului să se alăture acestei mari sărbători sportive și să urmărească Gala Mari Sportivi 2023 pe platformele noastre online pe data de 30 noiembrie 2023, de la ora 19:00. Este un moment în care să arătăm aprecierea noastră pentru marii sportivi ai României și să-i susținem în continuarea drumului lor către succesul olimpic.
Pentru mai multe informații și actualizări despre Gala Mari Sportivi 2023, vă invităm să urmăriți PROSPORT.RO și paginile noastre de social media.

Gala Mari Sportivi este organizată de ProSport.ro care face parte din trustul de presă Gândul Media Network. ProSport.ro este condus de Adrian Artene, director editorial, și Andrei Trifan, redactor-șef. În prezent, ProSport este printre cei mai importanti jucători de pe piața site-urilor cu profil sportiv din Romania, cu cifre remarcabile, care depăesc 3 milioane de cititori unici și 40 de milioane de afișări, lunar.

De un real succes se bucură atât emisiunea ProSport Live, moderată de jurnalistul Mihai Mironică, în fiecare zi de luni până vineri, de la 18.00 și difuzată pe site-ul www.prosport.ro si pe canalele oficiale de YouTube, Facebook și Instagram ale publicației, dar si emisiunile EXCLUSIV DINAMO, moderată de jurnalistul Cătălin Mureșanu, EXCLUSIV RAPID, moderată de jurnalistul Ovidiu Ionescu și Drumul spre Paris, moderată de jurnalistul Daniel Nazare.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, ProSport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase