Home » D:News » Cum se simte Papa Francisc? A sosit în sala de audiențe de la Vatican sprijinindu-se în baston

Cum se simte Papa Francisc? A sosit în sala de audiențe de la Vatican sprijinindu-se în baston

Cum se simte Papa Francisc? A sosit în sala de audiențe de la Vatican sprijinindu-se în baston
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 07.12.2023

Papa Francisc, care suferă de o inflamație la plămâni, a declarat că se simte mult mai bine. Asta chiar dacă a sosit în sala de audiențe de la Vatican sprijinindu-se într-un baston.

Papa Francisc, care suferă de o inflamație la plămâni, a declarat că se simte mult mai bine, deși încă trebuie să limiteze la cât să vorbească.

„Mă simt mult mai bine, dar am dificultăți atunci când vorbesc prea mult”, a spus suveranul pontif la începutul audienței sale săptămânale, cerându-i unui consilier să citească textul principal în numele său, notează Reuters.

„Războiul este întotdeauna o înfrângere, nimeni nu câștigă”

Papa, care împlinește 87 de ani luna aceasta, a sosit în sala de audiențe de la Vatican sprijinindu-se într-un baston.

Vorbind cu voce foarte joasă, la sfârșitul audienței el a îndemnat la rugăciuni pentru populația din Ucraina, Israel și teritoriile palestiniene care suferă din cauza războiului.

„Războiul este întotdeauna o înfrângere, nimeni nu câștigă, toată lumea pierde, doar producătorii de arme câștigă”, a spus el.

Înainte de asta, Papa Francisc și-a anulat o călătorie planificată la summitul COP28 privind clima din Dubai, în urma problemelor medicale.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase