Home » D:News » Jazz in the Park a ajuns pentru a cincea oară în finala European Festival Awards

Jazz in the Park a ajuns pentru a cincea oară în finala European Festival Awards

Jazz in the Park a ajuns pentru a cincea oară în finala European Festival Awards
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 12.12.2023

Jazz in the Park a ajuns pentru a cincea oară în finala European Festival Awards. Organizatorii festivalului pregătesc în 2024 două evenimente care vor sta sub semnul Jazz in the Park.

Jazz in the Park a ajuns, pentru a doua oară consecutiv și pentru a cincea în istoria sa de 11 ediții, pe lista finală a primelor 10 festivaluri europene de talie mică în cadrul European Festival Awards.

Câștigătorii competiției se vor anunța la gala European Festival Awards, care va avea loc în 17 ianuarie 2024 la Groningen, în Olanda.

Ce pregătesc organizatorii pentru 2024?

Organizatorii festivalului pregătesc în 2024 două evenimente care vor sta sub semnul Jazz in the Park. Astfel, vara va fi deschisă cu Jazz in the Park Competition, care se va desfășura între 5 și 7 iulie, în Parcul Central din Cluj-Napoca „Simion Bărnuțiu”, și care va fi cu acces liber. În 2024, organizatorii se așteaptă la peste 300 de aplicanți de pe toate continentele, din care juriul de experți va selecta cele mai bune 10 trupe.

Finalul verii va fi marcat mai apoi de Jazz in the Park Festival, eveniment care va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie, în Parcul Etnografic „Romulus Vuia” din Cluj-Napoca. Accesul la festival se face pe bază de abonament/bilet, iar capacitatea este limitată la 7.000 persoane/zi.

Organizatorii au pus deja în vânzare abonamentele la Jazz in the Park Festival.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase