Home » D:News » 90% dintre hotelurile de pe litoralul românesc, ocupate în noaptea de Revelion

90% dintre hotelurile de pe litoralul românesc, ocupate în noaptea de Revelion

90% dintre hotelurile de pe litoralul românesc, ocupate în noaptea de Revelion
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 19.12.2023

Petrecerea Revelionului pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia, a devenit principala alternativă a turiștilor, după stațiunile montane, astfel că 90% dintre hoteluri sunt ocupate. Turiștii sunt așteptați cu meniuri rafinate, petreceri tematice și Spa.

Finalul lui 2023 se apropie cu pași repezi, iar petrecerea Revelionului pe litoralul românesc în stațiunea Mamaia a devenit principala alternativă a turiștilor, după stațiunile montane. Hotelierii îi așteaptă la malul mării pe toți cei care vor să petreacă altfel noaptea dintre ani, cu meniuri rafinate, petreceri tematice, muzică bună, pachete Spa și multă voie bună, potrivit OMD Mamaia.

Cei care nu și-au făcut încă planuri pentru Revelion, mai au încă timp.

Noaptea dintre ani pe litoralul românesc

„Pentru foarte mulți turiști noaptea dintre ani pe litoralul românesc a devenit deosebit de interesantă, destinația Mamaia Constanța fiind o alternativă pe timp de iarnă pentru petrecerea Revelionului. Vremea a ținut cu noi, pe litoral nu a fost foarte frig, deci ce poate fi mai frumos decât să admiri răsăritul de soare pe 1 ianuarie, valurile mării și pescărușii?! Îi așteptăm așadar, pe toți cei care vor să petreacă un Revelion inedit”, a declarat George Măndilă, președintele Organizației de Management al Destinației (OMD) Mamaia Constanța.

Anumiți hotelieri din stațiunea Mamaia, cei care dețin condiții de organizare a Revelionului și cazare pe timp de iarnă, spun că au grad de ocupare aproape de 100%.

Turiștii sunt așteptați cu pachete speciale, acces la Spa-urile din incinta hotelurilor și multe surprize.

Ce oferă hotelierii pentru petrecerea de Revelion 2024?

„Pentru perioada de Revelion s-au rezervat un număr de 55 de pachete ce includ: 3 nopți de cazare cu pensiune completă, terapii pentru doamne și domni, welcome package, petrecere de Revelion și foc de artificii, acces Spa pentru piscină interioară, saună, jacuzzi și sală de sport. De asemenea, pentru serile de 30.12 și 31.12 vom organiza petrecere românească, respectiv grecească, cu muzică LIVE”, a spus managerul unui hotel din Mamaia.

Tariful pachetului este de 7190 lei, pentru un pachet de cazare în cameră dublă standard.

Un alt hotel oferă pentru petrecerea de Revelion 2024 pachete de cazare pentru 3 nopți, care includ cine cu muzică live, prânz, brunch, cina festivă de Revelion cu momente artistice speciale și spectacol de artificii. Tariful unui pachet pornește de la 2575 lei/ persoană, iar pentru oaspeții care doresc să petreacă doar cina de Revelion, prețul este de 690 Lei/ meniu.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase