Home » D:News » EXCLUSIV VIDEO | Gândul Media Network, campanie umanitară – „Moș Crăciun pentru Toți”: „IUBIREA și BUNĂTATEA nu au rămas doar vorbe goale”

EXCLUSIV VIDEO | Gândul Media Network, campanie umanitară – „Moș Crăciun pentru Toți”: „IUBIREA și BUNĂTATEA nu au rămas doar vorbe goale”

Publicat: 22.12.2023

Sărbătoarea Crăciunului nu este doar un moment de introspecție și de reflecție, ci și un motiv în plus pentru a ne îndrepta căldura sufletească și gândul bun către cei care, din diferite motive și vicisitudini ale destinului, trec printr-o perioadă grea. Pentru al patrulea Crăciun consecutiv, GÂNDUL MEDIA NETWORK a lansat Campania Umanitară „Moș Crăciun pentru Toți”, iar zeci de familii nevoiașe, din mai multe județe ale României, au primit cadouri și întâmpină cu bucurie și speranță nașterea lui Iisus.

Bucuria, dragostea, solidaritatea, generozitatea și liniștea sufletească sunt parte integrantă a fiecărei zile, dar perioada sfârșitului de an trezește emoții întreite.

Dincolo de îngrijorările firești, de neajunsuri și de lacrimi, sufletele se adună unele lângă altele, în jurului bradului de Crăciun, iar campania umanitară „Moș Crăciun pentru Toți” este un exemplu grăitor că dragostea pentru aproapele tău nu este doar o metaforă neacoperită de realitate.

GÂNDUL MEDIA NETWORK, prin  campania umanitară „Moș Crăciun Pentru Toți” a dorit și dorește, în fiecare an, să aducă zâmbete pe fețele tuturor celor aflați în nevoie și  – într-o primă etapă – au beneficiat de darurile campaniei umanitare „Moș Crăciun Pentru Toți” enoriașii Parohiei Săbăreni Buftea, păstorită de de părintele Florin Badea, familiile nevoiașe din satul Căpșuna (comuna Cobia) din județul Dâmbovița, credincioșii de la Mănăstirea Dealu de lângă Târgoviște și enoriașii Parohiei Cocorăștii Grind, unde slujește părintele Ioan Vrăjitoru.

În cea de-a doua etapă a campaniei umanitare, cadourile lui Moș Crăciun au ajuns și în județul Argeș – la Gradinița Brosteni – Aninoasa, Casa de tip familial „Sf Andrei” – Valea Mare, familii din comunele Budeasa, Babana, Stefanesti, Glâmbocata, apoi în județul Giurgiu, la Fundația Bambini in Emergenzia – Singureni și o familie din satul Cucuruzu.

„Sărbătoarea Crăciunului revelează una dintre cele mai pătrunzătoare taine ale creștinismului”
Adrian Artene, directorul editorial al Grupului de presă Gândul, spune că această sărbătoare a Crăciunului este, în esență, o sărbătoare a iubirii, iar campania umanitară lansată de GÂNDUL MEDIA NETWORK – „Moș Crăciun pentru Toți” – arată tuturor familiilor aflate în dificultate că nu sunt singure înainte de Nașterea Domnului.

Această campanie umanitară este, pe de altă parte, și un efort comun și, alături de partenerii Gândul, au fost aprinse lumini ale bucuriei în casele unde speranțele erau stinse.

„Campania umanitară inițiată de Grupul de presă Gândul a început deja să prindă rădăcini. Asemenea anilor trecuți, ne-am alăturat lui Moș Crăciun pentru a le arăta familiilor aflate în dificultate că nu sunt singure.

Alături de partenerii noștri – Emag, Profi, Panzani, Klintensiv, Catena și Continental Fast Line – ne-am străduit, pentru al patrulea Crăciun consecutiv, să revărsăm lumini de bucurie în casele unde speranțele erau stinse.

Motto-ul nostru, Moș Crăciun pentru toți, redă încrederea că iubirea și bunătatea nu au rămas doar vorbe goale.

Sărbătoarea Crăciunului revelează una dintre cele mai pătrunzătoare taine ale creștinismului, respectiv iubirea, iar campania noastră vine tocmai ca o formă de manifestare a acesteia”, a declarat Adrian Artene, directorul editorial al Grupului de presă Gândul.

Această campanie nu ar fi posibilă fără susținerea necondiționată a partenerilor GÂNDUL MEDIA NETWORK
În fiecare an, „Moș Crăciun pentru Toți” aduce cadouri, bucurie și speranță în inimile celor care au nevoie de ajutorul nostru.

Această campanie nu ar fi posibilă fără susținerea necondiționată a partenerilor GÂNDUL MEDIA NETWORK, care s-au alăturat cu inimile deschise misiunii noastre de a face lumea un loc mai bun. Le mulțumim celor de la Emag, Catena, Profi, Klintensiv, Panzani și Continental Fast Line pentru contribuția valoroasă adusă la această cauză nobilă.

GÂNDUL MEDIA NETWORK este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase