Actorul Charlie Sheen, atacat în propria locuință de o femeie care a încercat să-l sugrume

24 12. 2023, 03:00
Sursa foto: Profimedia

Actorul Charlie Sheen a fost atacat în locuința sa de către o vecină, care a fost ulterior arestată, anunță presa americană. Femeia a intrat cu forța în casa lui Sheen, a încercat să-l sugrume și i-a rupt cămașa.

Charlie Sheen, starul a numeroase filme și al serialului de televiziune de succes „Doi bărbați și jumătate”, nu a fost rănit grav în urma agresiunii, care ar fi fost comisă de Electra Schrock, în vârstă de 47 de ani, care l-a atacat după ce a bătut la ușa locuinței sale din cartierul de lux Malibu, situat pe malul mării, în California.

Fox News a relatat că Schrock a intrat cu forța în casa lui Sheen după ce acesta a deschis ușa. Ea a încercat apoi să îl sugrume, rupându-i, se pare, cămașa.

A intrat cu forța în casa lui Sheen

„Suspecta, Electra Schrock, a fost arestată pentru agresiune cu o armă mortală (…) și spargere de locuințe”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles.

Potrivit LA Times, autoritățile nu au sugerat un posibil motiv al atacului.

Femeia a fost arestată

Sheen, în vârstă de 58 de ani, care și-a documentat în mod deschis luptele sale cu abuzul de substanțe, a fost, de asemenea, arestat de mai multe ori, fiind acuzat inclusiv de agresarea prietenei sale de atunci, Brittany Ashland, în 1996.

În 2009, a fost arestat în Aspen, Colorado, după un incident de violență domestică în care a fost implicată soția sa de atunci, Brooke Mueller.