Home » D:News » PROSPORT.RO – CEL MAI CITIT SITE DE SPORT DIN ROMÂNIA ÎN PRIMA ZI DIN AN

PROSPORT.RO – CEL MAI CITIT SITE DE SPORT DIN ROMÂNIA ÎN PRIMA ZI DIN AN

PROSPORT.RO – CEL MAI CITIT SITE DE SPORT DIN ROMÂNIA ÎN PRIMA ZI DIN AN
Publicat: 02.01.2024

Site-ul de știri sportive www.prosport.ro, aparținând grupului de presă GÂNDUL MEDIA NETWORK, s-a situat pe primul loc în ceea ce privește numărul de cititori în domeniul SPORT în data de 1 IANUARIE 2024.

Conform datelor furnizate de  SATI (Studiul de Audiență și Trafic de Internet), site-ul de sport prosport.ro s-a clasat pe locul 1 la categoria SPORT, cu 448.771 de cititori unici, urmat de digisport.ro cu 422.901 de cititori unici, gsp.ro cu 303.110 cititori unici, sport.ro cu 251.112 de cititori unici, as.ro cu 159.267 de cititori unici și orangesport.ro cu 76.914 cititori unici.

„Este o performanță specială, care vine după 5 ani de muncă într-un proiect deosebit. Am reușit alături de echipa ProSport să ne atingem obiectivul cu care am plecat în această aventură. Este un moment în care efortul colectiv este răsplătit și vreau să mulțumesc tuturor celor care au făcut sau fac parte din familia ProSport. Este responsabilitatea noastră față de cititori să continuăm împreună pe acest drum, al adevărului și al performanței. De la înființare, ProSport a fost creat de campioni pentru campioni. Este datoria noastră să confirmăm încrederea publicului într-o piață concurențială atât de puternică” a declarat Andrei Trifan – Redactor-Șef ProSport.

ProSport a fost înființat la data de 2 iulie 1997 și este unul din cele mai respectate branduri din industria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depășit 100.000 de exemplare/ediție, primul ziar sportiv care a tipărit ediții în afara țării, primul ziar sportiv care a oferit ediții speciale la stadion înainte și după terminarea partidei.

De un real succes se bucură atât emisiunea ProSport Live, moderată de jurnalistul Mihai Mironică, în fiecare zi de luni până vineri, de la 18.00 și difuzată pe site-ul www.prosport.ro si pe canalele oficiale de YouTube, Facebook și Instagram ale publicației, dar si emisiunile EXCLUSIV DINAMO, moderată de jurnalistul Cătălin Mureșanu, EXCLUSIV RAPID, moderată de jurnalistul Ovidiu Ionescu și Drumul spre Paris, moderată de jurnalistul Daniel Nazare.

Echipa PROSPORT este condusă de Andrei Trifan – Redactor-șef și Adrian Artene – Director Editorial. Lor li se alătură alți jurnaliști sportivi cu mare experiență precum Bogdan Savin, Daniel Nazare, Gabriel Berceanu, Cătălin Mureșanu, Daniel Vlad, George Nistor, Andrei Preotu, Alin Grigore, Andreea Visu, Alex Tăcină, Marius Anghel, Ștefan Olteanu, Christian Luță, Gabriel Ioniță, Mihnea Ștefan, Robert Jugravu, Răzvan Lunga și Florian Tudorache.

PROSPORT face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Sub umbrela ProSport se află și www.liga2.ro, site-ul cu cea mai puternică autoritate în fotbalul românesc din eșaloanele inferioare și cea mai amplă rețea de colaboratori la nivel național.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase