Home » D:News » O scrisoare trimisă în 1943 a ajuns la destinatar 80 de ani mai târziu

O scrisoare trimisă în 1943 a ajuns la destinatar 80 de ani mai târziu

O scrisoare trimisă în 1943 a ajuns la destinatar 80 de ani mai târziu
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 07.01.2024

O scrisoare trimisă în 1943 unui cuplu din Illinois, SUA a fost în sfârșit livrată unui membru al familiei, 80 de ani mai târziu, după ce a reapărut la un oficiu poștal.

Scrisoarea a fost trimisă prin poștă în 1943 de un văr al cuplului Louis și Lavena George pentru a-și exprima condoleanțele în urma decesului fiicei lor, Evelyn, care a murit de fibroză chistică.

Scrisoarea a fost trimisă la adresa cuplului din Sterling, Illinois, dar a rămas nelivrată timp de 80 de ani, potrivit NYP.

O surpriză emoționantă

Angajatul de la oficiul poștal din Sterling a găsit scrisoarea în timp ce făcea curățenie și a reușit să dea de urma familiei George prin intermediul rețelelor sociale.

Jeanette George, fiica lui Louis și Lavena George, a declarat pentru WIFR-TV că scrisoarea a fost o surpriză emoționantă.

Cum de a rămas o scrisoare nelivrată atât de mult timp?

„M-am emoționat. Adică, pierderea unui copil este îngrozitoare”, a declarat Jeannette George. „Pur și simplu m-a conectat cu durerea părinților mei și cu pierderile prin care a trecut familia mea înainte ca eu să mă nasc”.

Angajatul de la oficiul poștal care a dat de urma familiei George a declarat că scrisoarea a rămas probabil nelivrată atât de mult timp deoarece adresa poștală avea un nume de stradă, dar nu și un număr de casă.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase