Home » D:News » Ce să faci ca să ai success și să fii bogat? Andrea Filip, la Altceva cu Adrian Artene

Ce să faci ca să ai success și să fii bogat? Andrea Filip, la Altceva cu Adrian Artene

Ce să faci ca să ai success și să fii bogat? Andrea Filip, la Altceva cu Adrian Artene
Publicat: 19.01.2024

Podcastul Altceva cu Adrian Artene propune pentru această săptămână o întâlnire cu adevărat ALTFEL.

După o serie întreagă de povești scrise prin cuvinte la microfonul ALTCEVA de oameni politici, actori, artiști sau somități în medicină, a venit vremea să abordăm și un domeniu care a început să prindă din ce în ce mai mult contur în România: tehnicile de vindecare energetică.

Așadar, sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 19:00, pe canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, va avea loc PREMIERA episodului în care este invitată Andrea Filip, Psiholog, Facilitator Sedona Method, Master & Certificat of Science ThetaHealing.

„Te invit să urmărești un episod vindecător, un episod în care Andrea Filip explică foarte clar care trebuie să fie poziționarea noastră în raport cu emoțiile și cum anume putem obține vindecarea. Contrar așteptărilor nu este un episod greu de digerat, din contră, este un episod în care specialistul reușește să explice complet și complex care sunt lucrurile pe care ne este recomandat să le facem ca să avem succes și ca să scăpăm de cumplita moștenire a emoțiilor negative pe care cu toții le purtăm cum noi!”, explică Adrian Artene.

Psiholog, Facilitator Sedona Method, Master & Certificat of Science ThetaHealing, Andrea Filip, spuneam mai devreme, mizează în activitatea ei pe două metode vindecătoare: Metoda Sedona și ThetaHealing. În cele ce urmează le vom explica pe rând pe cele două:

Metoda Sedona este o tehnică de controlare a emoțiilor, prin acceptarea lor, și apoi renunțarea la ele. Este o metodă simplă și eficientă care poate înlătura depresiile, anxietatea, stresul, dependențele, stările de vinovăție, poate de asemenea ajuta la depășirea pierderilor, mărirea energiei, dobândirea independenței financiare.

ThetaHealing este una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică. Este modalitatea de vindecare emoțională, mentală, fizică și spirituală prin care obții sănătate, bunăstare, fericire, liniște și echilibru, în viața ta. Este o tehnică dinamică și specială de meditație, certificată internațional, cu beneficii dovedite clinic, la nivel psihologic și fiziologic, ce poate fi învățată și practicată de absolut oricine este deschis la schimbări pozitive în viața sa.

CONȚINUTUL MARCA „ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE” POATE FI URMĂRIT INTEGRAL PE URMĂTOARELE CANALE:

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase