Home » D:News » Cum îi sfătuiește Alexei Navalnîi pe ruși să voteze în ziua alegerilor prezidențiale

Cum îi sfătuiește Alexei Navalnîi pe ruși să voteze în ziua alegerilor prezidențiale

Cum îi sfătuiește Alexei Navalnîi pe ruși să voteze în ziua alegerilor prezidențiale
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 04.02.2024

Disidentul Alexei Navalnîi le-a cerut rușilor să voteze toți la prânz în ziua alegerilor prezidențiale în semn de protest față de administrația condusă de Vladimir Putin. Mulțimea va transmite astfel un mesaj puternic către Kremlin, crede disidentul.

Criticul de la Kremlin, Alexei Navalnîi, aflat în închisoare, le-a cerut joi rușilor să protesteze față de președintele Vladimir Putin în ziua alegerilor din martie, venind toți la vot la prânz, potrivit Reuters.

Disidentul crede că nu este suficient să voteze împotriva lui Putin, deoarece Kremlinul va manipula rezultatul, folosind un sistem de vot electronic care este implementat pentru prima dată la alegerile prezidențiale.

„Poate fi o demonstrație puternică a stării de spirit a țării”

Totuși, o mulțime prezentă la vot va transmite un mesaj puternic, crede Navalnîi.

„Poate fi o demonstrație puternică a stării de spirit a țării”, a scris Navalnîi pe Telegram, prin intermediul echipei lor.

Oamenii nu vor putea fi pedepsiți de Kremlin

În plus, fiind vorba despre mulți oameni, ei nu vor putea fi pedepsiți de Kremlin, a precizat Alexei Navalnîi.

Dizidentul ispășește o pedeapsă cumulată de 30 de ani pentru diferite infracțiuni despre care el susține că sunt înscenate cu scop politic.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase