Home » D:News » Miss Japonia a renunțat la trofeu după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat căsătorit

Miss Japonia a renunțat la trofeu după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat căsătorit

Miss Japonia a renunțat la trofeu după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat căsătorit
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 07.02.2024

Câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Japonia a renunțat la trofeu după ce s-a aflat că are o relație cu un bărbat căsătorit. Karolina Shiino a câștigat concursul în ianuarie și ulterior a stârnit o dezbatere națională deoarece ea s-a născut în Ucraina.

Câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Japonia a renunțat la coroana ei după ce un tabloid a dezvăluit relația ei cu un bărbat căsătorit.

Karolina Shiino, în vârstă de 26 de ani, a fost încoronată Miss Japonia în urmă cu două săptămâni și a stârnit ample dezbateri publice Unii au salutat performanța străinei naturalizate, însă cei mai mulți au considerat că ea nu reprezintă idealurile tradiționale privind frumusețea din Japonia, potrivit BBC.

Karolina Shiino a recunoscut că știe despre familia bărbatului

În mijlocul dezbaterii, o revistă a publicat informația potrivit căreia tânăra are o aventură cu un influencer și un medic căsătorit. Bărbatul nu a comentat informația.

Inițial, Shiino s-a apărat spunând că nu știa că bărbatul este căsătorit. Totuși, organizatorii concursului au anunțat că ea a recunoscut că știe despre familia bărbatului. Karolina Shiino a prezentat scuze și apoi a renunțat la titlul de Miss Japonia. Asociația care organizează concursul a anunțat că poziția de Miss Japonia va rămâne neocupată în acest an.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase