Home » D:News » Moartea unui agent MI6, învăluită în mister. Ce a găsit poliția în apartamentul său?

Moartea unui agent MI6, învăluită în mister. Ce a găsit poliția în apartamentul său?

Moartea unui agent MI6, învăluită în mister. Ce a găsit poliția în apartamentul său?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 07.02.2024

Ancheta privind moartea unui spion britanic, al cărui cadavru a fost găsit în cada din apartamentul său în 2010, nu a scos la iveală nicio dovadă nouă, a declarat poliția londoneză.

Gareth Williams, în vârstă de 31 de ani, lucra pentru serviciul de informații externe al Marii Britanii, MI6, iar moartea sa a stârnit teorii ale conspirației, relatează Reuters.

Deși un medic legist a concluzionat în 2012 că Williams e posibil să fi fost ucis, o anchetă a poliției a respins suspiciunile că agentul MI6 ar fi fost asasinat.

„Nu au fost găsite noi probe ADN”

O nouă analiză medico-legală a început în 2021, iar concluziile acesteia, prezentate în noiembrie anul trecut, nu au aruncat mai multă lumină asupra cazului, a declarat inspectorul-șef Neil John, ofițerul principal de investigație.

„Nu au fost găsite noi probe ADN și nu au fost identificate alte linii de anchetă”, a precizat John.

Ce a găsit poliția în apartamentul spionului?

În urma testelor nu s-au găsit urme de alcool, droguri sau otravă în cadavru.

Pe de altă parte, poliția a găsit în apartamentul lui Williams truse de machiaj, o perucă, precum și haine și pantofi de damă în valoare de aproximativ 20.000 de lire sterline.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase