Home » D:News » Aterizare fără roțile din față pentru un avion Boeing 767! VIDEO de necrezut

Aterizare fără roțile din față pentru un avion Boeing 767! VIDEO de necrezut

Aterizare fără roțile din față pentru un avion Boeing 767! VIDEO de necrezut
Credit foto: Profimedia/IMAGO
Publicat: 09.05.2024

Un avion cargo Boeing 767 a aterizat pe aeroportul din Istanbul fără a i se deschide partea din față a trenului de aterizare. Nu au fost victime în urma incidentului.

Un avion cargo al FedEx Airlines a aterizat miercuri pe aeroportul din Istanbul fără să i se deschidă partea din față a trenului de aterizare, reușind însă să rămână pe pistă și să se evite victimele, a anunțat Ministerul turc al Transporturilor.

Aeronava, care venea de la Paris, a informat turnul din Istanbul că partea din față a trenului de aterizare nu se deschide. Avionul a aterizat cu îndrumare din partea turnului de control, a precizat ministerul.

Nimeni nu a fost rănit

Echipele de salvare și de stingere a incendiilor de la aeroport au fost chemate înainte de aterizare, dar nimeni nu a fost rănit. Ministerul nu a oferit nicio explicație pentru incident, notează Reuters.

Sursa: YouTube

Aeronava implicată este un Boeing 767 vechi de aproape 10 ani, unul dintre cele mai obișnuite avioane cargo, bazat pe modelul de pasageri 767, care datează din anii ’80.

FedEx a precizat într-un comunicat că se coordonează cu autoritățile de anchetă și că ”va furniza informații suplimentare pe măsură ce acestea vor fi disponibile”.

În filmări se văd scântei și fum în partea din față a avionului înainte ca acesta să oprească pe pistă și să fie stropit cu spumă de stingere a incendiilor.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase