Home » D:News » Siveco Romania isi dezvolta serviciile

Siveco Romania isi dezvolta serviciile

Siveco Romania isi dezvolta serviciile
Publicat: 18.02.2008
Pentru a sustine planurile de business pentru 2008, echipa SIVECO Romania va creste prioritar pe partea de programare, management de proiect si vanzari.

Extinderea echipei celei mai importante case romanesti de software continua si în 2008 prin anuntarea angajarii a înca 200 de specialisti. SIVECO Romania întruneste astazi peste 700 de specialisti, cu o rata consolidata de crestere a echipei de peste  20% pe an. Pentru a sustine planurile de business stabilite la nivelul anului 2008, compania îsi propune continuarea cresterii echipei sale, prioritar în zona de programare, dar si pe partea de management de proiect si vanzari. 

„Pentru 2008, ne-am propus extinderea afacerilor noastre la nivel international, fara a parasi însa piata locala, ce prezinta un potential impresionant si numeroase oportunitati de fructificat. Pentru sustinerea strategiei de dezvoltare la nivel de companie, ne propunem sa continuam implementarea unei politici de personal care atrage si fidelizeaza cei mai buni specialisti de pe piata, dar si tineri absolventi, dornici sa îsi înceapa cariera într-una dintre cele mai importante companii de integrare software din regiune”, declara Daniela Bichir, Vice-Presedinte Resurse Umane&Calitate, SIVECO Romania.
 
Gama larga de probleme rezolvate de specialistii SIVECO, numarul impresionant de proiecte de succes au adus, an de an, mai multa expertiza în companie dar si un numar crescator de clienti, cu proiecte si necesitati din ce în ce mai complexe.
Compania îsi concentreaza eforturile de recrutare prioritar în directia programatorilor Java, dezvoltatorilor Oracle, dar si pentru pozitiile de Project Manageri si reprezentanti comerciali, de mare importanta în evolutia viitoare a companiei. Proiectele complexe necesita specialisti cu cunostinte deja consolidate în sfera de software, dar si cu o expertiza în zona de business, mai ales pentru pozitiile ce impun coordonarea de proiecte. Cateva dintre posturile agreate pentru 2008 sunt deja anuntate pe site-ul companiei, www.siveco.ro, la sectiunea Cariere, urmand a fi actualizate cu regularitate în functie de evolutia angajarilor.
 
Cu o reputatie deja consolidata în mediul universitar, SIVECO este una dintre putinele companii romanesti care angajeaza în mod consecvent tineri absolventi, oferindu-le sanse reale de evolutie profesionala în cadrul organizatiei. „În SIVECO, se avanseaza foarte devreme atunci cand rezultatele profesionale ale angajatului confirma o evolutie pozitiva a acestuia. Marturie stau multi colegi foarte tineri, angajati acum cativa ani ca programatori, pentru ca, acum, sa coordoneze cu succes echipe foarte mari, din pozitii de Project Manager, Directori de Departament sau de Linii de Business”, declara Daniela Bichir.

Potrivit managementului de resurse umane din cadrul SIVECO, devine tot mai importanta sustinerea cresterii pe partea de business printr-o cultura organizationala puternica, bazata pe o politica flexibila a resurselor umane.

Despre SIVECO Romania
Înfiintata la începutul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania în tari din Europa, Orientul Mijlociu şi spatiul CSI. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari şi mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness atat pentru piata locala cat şi pentru cea internationala. Mai multe informatii despre companie şi produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro şi www.advancedElearning.com.

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase