Home » D:News » SIVECO Business Analyzer pune in valoare resursele informationale ale companiilor, simplificand procesul decizional

SIVECO Business Analyzer pune in valoare resursele informationale ale companiilor, simplificand procesul decizional

SIVECO Business Analyzer pune in valoare resursele informationale ale companiilor, simplificand procesul decizional
Publicat: 27.02.2008
Recent, SIVECO Romania a participat la conferinta intitulata Business Intelligence/Data Mining, un eveniment de referinta pentru sectorul IT&C autohton. Conferinta s-a bucurat de participarea directorilor marilor companii, a unor specialisti cu notorietate din sectorul IT, precum si a unor importanti reprezentanti ai administratiei publice centrale.

Participarea companiei SIVECO Romania a fost motivata de subiectul de mare actualitate dezbatut cu ocazia conferintei, si anume definirea unor concepte si solutii inovatoare din categoria Business Intelligence&Data Mining. Evenimentul a atras atentia asupra celor mai noi tendinte din acest domeniu si a relevat importanta adoptarii unor astfel de instrumente informatice de ultima generatie in mediul de afaceri romanesc.
 
„Ne bucuram sa putem participa la evenimente de genul conferintei „Business Intelligence&Data Mining”, care aduc oportunitatea reala de a „lua pulsul” celor mai noi tendinte din domeniu si de a interactiona cu potentiali viitori beneficiari ai solutiei SIVECO Business Analyzer. In mediul economic romanesc, este nevoie de Business Intelligence intrucat, astazi, datele pe care le detine o companie trebuie utilizate 100% si transformate in informatii pentru a raspunde la intrebarile critice ale managementului.
Aceasta deoarece mediul de afaceri actual nu mai accepta decat deciziile bune, rapide, bazate pe informatii de incredere si care, odata luate, aduc companiei credibilitate si spor de valoare. Mediul de afaceri actual obliga la luarea celor mai rapide si bune decizii, bazate pe informatii de incredere, si care, odata luate, pot conduce compania spre obtinerea unui important avantaj competitiv”, explica Dorin Bara, Deputy Line of Business Manager in cadrul SIVECO Romania.
 
Specialistii SIVECO Romania au sustinut, cu acest prilej, o prezentare a solutiei proprii dedicate de Business Intelligence, SIVECO Business Analyzer. Pentru a facilita o apropiere mai mare a potentialului beneficiar de solutie, astfel incat functionalitatile si beneficiile acesteia sa poata fi intelese in profunzime, expertii SIVECO au recurs la demonstratii practice, cu un mare impact asupra audientei.
Multe dintre companiile competitive si de succes din mediul de afaceri romanesc au identificat deja in Business Intelligence un factor de crestere a profitabilitatii si de eficientizare a procesului de luare a deciziilor. In acest context, SIVECO Business Analyzer permite utilizatorilor sai o intelegere superioara a informatiilor si proceselor cu relevanta pentru succesul afacerii.
„Datele structurate ale unei organizatii reprezinta un capital  de „experienta” pretios, care trebuie valorificat. Aici intervine competenta solutiei dezvoltate de SIVECO Romania de a monitoriza si corela in mod inteligent toate nivelurile activitatii companiei, pentru a influenta pozitiv performantele viitoare ale acesteia. Prin configuratia si atributele sale specifice, SIVECO Business Analyzer ofera managerilor instrumentul ideal in elaborarea de analize, statistici si rapoarte extrem de utile in luarea deciziilor de business”, declara Ciprian Neacsu, Technical Leader in cadrul companiei SIVECO Romania.
Dinamica vietii economice si asaltul informational actual determina cresterea interesului organizatiilor pentru solutii din categoria Business Intelligence. Reprezentand un mobil important pentru cresterea afacerilor, solutiile de tipul SIVECO Business Analyzer permit managerilor sa elaboreze un mecanism  eficient de luare a deciziilor si garanteaza, in ultima instanta, simplificarea procesului decizional la nivel de management.
 

Despre SIVECO Romania
 
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, documentManagement, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
 
In prezent, solutiile SIVECO sunt  utilizate de catre 1800 de clienti din 35 de tari.
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza. Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative). 
 
De-a lungul celor 15 ani de existenta, compania a dobandit o solida reputatie internationala. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la Mondialele IT (WSIS), obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si  "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte.
 
Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro.

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase