Home » D:News » Pe 29 martie spune “STOP Incalzirii Globale”

Pe 29 martie spune “STOP Incalzirii Globale”

Pe 29 martie spune “STOP Incalzirii Globale”
Publicat: 06.03.2008
Pe 29 martie, ora 20, va avea loc evenimentul intitulat „Ora Pamantului”, o initiativa globala prin care orasele si comunitatile lumii vor inchide luminile pentru a simboliza implicarea lor in gasirea solutiilor de combatere a schimbarilor climatice, arata un comunicat World Wildlife Fund for Nature (WWF).

La data respectiva, intre orele 20 si 21, se vor stinge luminile si se vor inchide aparatele electrice in nu mai putin de 24 de metropole din intreaga lume, pentru a trage un semnal de alarma cu privire la cresterea nivelului de dioxid de carbon din atmosfera.
"In timpul Orei Pamantului, guvernele, companiile, liderii comunitatilor si oamenii simpli vor stinge luminile, aratandu-si astfel sprijinul pentru actiuni care pot face diferenta in cea mai mare provocare a lumii de astazi. In timp ce asteptam de la liderii politici sa ia decizii curajoase pentru a salva Pamantul, Ora Pamantului ne aminteste ca fiecare dintre noi poate fi parte a solutiei pentru combaterea schimbarilor climatice", a declarat James Leape, directorul general al WWF.

Orasele care si-au anuntat deja participarea la Ora Pamantului sunt Atlanta, San Francisco, Phoenix, Vancouver, Montreal, Dublin, Sydney, Perth, Melbourne, Canberra, Brisbane, Adelaide, Copenhaga, Aarhus, Aalborg, Odense, Manila, Suva, Chicago, Tel Aviv, Toronto si Christchurch.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase