Home » D:News » Astronautii confirma: exista viata in spatiu

Astronautii confirma: exista viata in spatiu

Astronautii confirma: exista viata in spatiu
Publicat: 30.07.2008
Comandantul navetei spatiale Discovery este de parere ca viata exista in spatiu, insa in opinia sa, extraterestrii nu au vizitat Pamantul, deoarece calatoria pana aici ar fi extrem de dificila.

“Avem cateva dovezi care ne indica prezenta vietii pe Marte in trecut, deci este probabil ca viata sa existe in tot universul. Din experienta noastra, este foarte dificil sa calatoresti in spatiu si, personal, cred ca extraterestrii nu au vizitat Pamantul.”, a declarat astronautul Mark Kellly, in cadrul unei conferinte de presa, care s-a tinut la Tokyo.
Declaratia astronautului american vine pe fondul unor discutii din Parlamentul japonez, in cadrul carora unii politicieni si-au manifestat credinta in existenta extraterestrilor, in vreme ce altii au considerat ca sunt necesare mai multe dovezi pentru a sustine aceste afirmatii.

Nava Discovery a efectuat un zbor in spatiu in luna iunie a acestui an, cand a transportat laboratorul orbital japonez Kibo catre Statia Spatiala Internationala.
“Ca si o masina japoneza, Kibo este foarte bine construit. Acesta va fi primul laborator al Statiei Spatiale Internationale pentru multi ani de acum inainte.”
Japonia este cea de-a saisprezecea tara care a trimis echipament in spatiu si se asteapta ca laboratorul, format din trei parti, sa fie finalizat in cursul anului viitor, urmand ca ultima parte sa fie transportata ulterior in spatiu.

Sursa: Reuters

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase