Home » D:News » Imagini terifiante la gradina zoo din Caracas

Imagini terifiante la gradina zoo din Caracas

Imagini terifiante la gradina zoo din Caracas
Publicat: 28.08.2008
Un piton reticulat in lungime de 3,5 metri si-a ucis propriul ingrijitor din cadrul gradinii zoologice din Caracas. Nefericitul eveniment s-a petrecut in momentul in care ingrijitorul se pregatea sa hraneasca sarpele, anunta oficiliatile locale, citate de BBC.

Angajatii gradinii zoologice venezuelene au descoperit terifiati pitonul care incerca sa-l inghita pe ingrijitorul Erick Arrieta in varsta de 29 ani. Pentru a determina sarpele sa elibereze corpul lui Arrieta, ceilalti ingrijitori au fost nevoiti sa-l loveasca in repetate randuri cu bastoane de bambus. Nevoit sa se apere, pitonul a eliberat intr-un tarziu cadavrul ingrijitorului. Urmele de dinti de pe incheietura mainii stangi a lui Erick Arrieta arata ca pitonul l-a muscat inainte de a-l cuprinde in stransoarea care i-a adus moartea.
Conform anchetei care a urmat acestei drame, Arrieta este considerat singurul vinovat pentru deznodamantul tragic al acestei intamplari. Oficialii gradinii zoologice au descoperit ca acesta a incalcat o serie de reguli in momentul in care a decis sa hraneasca de unul singur un animal periculos, asa cum este cotat pitonul reticulat.
Sarpele a fost donat gradinii zoologice din Caracas in urma cu doar doua luni, si nu era un animal obisnuit cu contactul uman.
“Ingrijitorul a subestimat instinctul pitonului si, din nefericire, a platit cu viata acest gest”, declara Javier Hernandez, directorul gradinii zoologice.

Sursa : BBC News
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase