Home » D:News » Cel mai gras om din lume se insoara

Cel mai gras om din lume se insoara

Publicat: 07.10.2008
Cel mai gras om din lume se insoara
Manuel Uribe, cel mai gras om din lume dupa statisticile Cartii Recordurilor, se va casatori luna aceasta cu logodnica sa, in localitatea natala Monterrey, Mexic, anunta editia online a publicatiei FoxNews.

Uribe, acum in varsta de 43 de ani, si-a cunoscut logodnica in urma cu patru ani, pe cand cantarea nu mai putin de 560 de kilograme. In ciuda faptului ca mexicanul nu s-a putut deplasa in tot acest timp, fiind imobilizat intr-un pat de otel, acesta sustine ca dragostea dintre el si logodnica sa, Claudia Solis, a ramas la fel de puternica de-a lungul timpului.

Cei doi se vor casatori pe 26 octombrie dupa ce Manuel Uribe a reusit sa isi tina promisiunea de a atinge greutatea de „doar” 250 de kilograme. Fondurile necesare nuntii vor fi asigurate de mai multe publicatii internationale si posturi de televiziune care si-a manifestat intentia de a prelua evenimentul, precum si de primarul localitatii Monterrey, cel care a promis cuplului un tort imens pentru cei 400 de invitati. Mexicanul s-a declarat extrem de incantat de initiativa autoritatilor locale, desi a tinut sa mentioneze ca nu va putea gusta din uriasul tort, atata vreme cat inca urmeaza o dieta stricta.

Sursa:FoxNews

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase