Home » D:News » Televiziunea va disparea pana in 2012

Televiziunea va disparea pana in 2012

Televiziunea va disparea pana in 2012
Publicat: 08.10.2008
Vice Cerf, vice-presedinte al Google, a prezis de curand ca internetul va prelua in doar cativa ani functiile televiziunii, diminuand necesitatea acesteia, pana la a o aduce in pragul disparitiei.

Vice Cerf, unul dintre fondatorii internetului, este de parere ca televizorul se apropie de “momentul iPod”. In prezent, utilizatorii de internet descarca muzica pe iPod-urile lor, iar statisticile arata ca, in curand, acestia vor incepe sa descarce jocurile sau programele preferate in aceste aparate.
“In jur de 85 % din programele video pe care le urmarim sunt pre-inregistrate, prin urmare ne putem seta sistemele sa le inregistreze tot timpul. Desigur, sunt programe care merita vazute live, cum ar fi stirile, competitiile sportive sau evenimentele importante. Dar tendinta generala in randul consumatorilor de internet este aceea de a inregistra ceea ce ii intereseaza pentru a putea viziona mai tarziu”, declara Cerf.
Criticii, printre care si unii furnizori de internet, au avertizat ca este posibil ca world wide web-ul sa se prabuseasca sub “greutatea” a milioane de oameni care descarca programe in acelasi timp.

Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase