Home » D:News » Dezvaluire socanta: Aviatia britanica a luptat impotriva OZN-urilor

Dezvaluire socanta: Aviatia britanica a luptat impotriva OZN-urilor

Dezvaluire socanta: Aviatia britanica a luptat impotriva OZN-urilor
Publicat: 20.10.2008
Seria dezvaluirilor privitoare la fenomenele OZN inregistrate in Marea Britanie a ajuns saptamana aceasta la un nou capitol. Un fost pilot de vanatoare din cadrul RAF, aviatia militara britanica, a recunoscut ca in urma cu peste cinci decenii a fost implicat intr-o lupta directa cu unul dintre misterioasele obiecte zburatoare semnalate deasupra insulelor britanice.

Milton Torres, fostul pilot RAF, acum in varstad e 77 de ani, a recunoscut in fata presei ca in anul 1957 a primit ordinul de a ataca un obiect zburator neidentificat. „Era in jurul orei 23:00 atunci cand a sunat alarma si a trebuit sa ne imbarcam de urgenta in avioanele de lupta F-86D Sabre. Tinta? Nimeni nu stia decat ca este vorba de un obiect necunoscut care survoleaza orasul Norfolk si care nu raspunde in fata somatiilor. Nimeni nu se gandea decat la o nava spion”.

Povestea care a urmat a fost clasificata iar membrii echipei care au participat la atacul nocturn au primit interdictia de a discuta vreodata despre ce s-a intamplat in acea seara. „Personal, am reusit sa surprind obiectul pe radarul avionului. Am tras toate cele 24 de rachete pe care le aveam la bord, precum si o serie intreaga de rafale de mitraliera, dar totul a fost in van. Obiectul neidentificat a disparut cu o viteza fantastica fara sa fi suferit vreo avarie aparenta. Imi amintesc ca la aterizare am fumat cat am putut de repede. Nava pe care o vazusem si pe care o atacasem avea un sistem de propulsie total necunoscut. Ceea ce am vazut in seara aceea pe cerul Norfolkului nu era un avion”, a sustinut acelasi Milton Torres in fata jurnalistilor britanici.

Sursa: TheTelegraph

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase