Prima pagină D:News

Fetita crescuta de elefanti face senzatie

Redactia Descopera.ro | 11.14.2008 | ● Vizualizări: 98
Fetita crescuta de elefanti face senzatie     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Tippi Degre, fetita unui cuplu de fotografi profesionisti ai vietii animalelor, a scris prima sa carte intitulata “Cartea mea despre Africa”.

Tippi s-a nascut in anul 1990, aproape de Windhoek, capitala Namibiei. Parintii ei francezi, Alain Degre si Sylvie Robert, au luat-o de la o varsta frageda in safari-uri, copilul crescand in preajma gheparzilor, rinocerilor, leoparzilor si antilopelor.
Conform declaratiilor mamei sale, Tippi a fost crescuta printre animalele salbatice ale Africii pana in pragul varstei de 10 ani, atunci cand a fost nevoita sa mearga la scoala. Animalele sale favorite erau elefantii din rezervatiile private din Namibia. Copila se juca fara teama cu gigantii savanei care aratau o tandrete si blandete improprii pentru un animal salbatic.
Cartea, care a devenit rapid un best-seller, este plina de fotografiile facute de parintii sai, si o infatiseaza pe Tippi stand calare pe struti si elefanti sau jucandu-se cu pui de babuini, leoparzi sau hiene. In prezent, fetita crescuta de elefanti studiaza cinematografia la Sorbona.

Sursa : The Independent