Home » D:News » Bestia de pe plaja creeaza panica in randul britanicilor

Bestia de pe plaja creeaza panica in randul britanicilor

Bestia de pe plaja creeaza panica in randul britanicilor
Publicat: 09.01.2009
Dupa isteria din Statele Unite creata de Monstrul din Montauk, a venit randul britanicilor sa nu mai doarma noaptea. Ca si in cazul precedent, un surfer a descoperit pe plaja din Croyde, Devon, ramasitele unui animal ramas neidentificat.

Surferul, aflat inca in stare de soc, a declarat ca spera sa descopere Bestia din Exmoor, cu atat mai mult cu cat locul in care a fost gasit animalul este apropiat de zona in care a fost semnalata prezenta ei. Bestia din Exmoor sau “pisica-fantoma” apartine inca criptozoologiei, deoarece, pana in prezent, nu au putut fi obtinute dovezi clare ale existentei acesteia. In Marea Britanie, Bestia din Exmoor a intrat deja in folclor, in ciuda numeroaselor declaratii ale martorilor care sustin ca au vazut un monstru cu o inaltime cuprinsa intre 1,2 si 2,4 metri, asemanator unei feline. Uciderea violenta a mai multor animale domestice pare sa confirme spusele martorilor.

Ca si Bestia din Exmoor, animalul de pe plaja are blana neagra si o dentitie apropiata de cea a pumelor sau a panterelor. Desi cadavrul monstrului se afla intr-o stare avansata de descompunere, ceea ce ingreuneaza identificarea lui, cateva speculatii au fost emise pe baza observatiilor asupra craniului. Teoriile conform carora cadavrul ar putea apartine unei foci sau unui leu de mare nu par insa sa stea in picioare in fata contraargumentelor.

Asemanarile cu Monstrul din Monatuk nu se opresc aici. La scurta vreme dupa ce a fost ridicat de pe plaja, autoritatile au anuntat furtul craniului, facand aproape imposibila identificarea sau clasarea bestiei de pe plaja.

Sursa: The Sun

Cititi pe teme asemanatoare:

Monstrul din Montauk declanseaza un val de isterie mass-media

La vanatoare de monstri

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase