Home » D:News » O alta specie hominida ar putea exista in Rusia

O alta specie hominida ar putea exista in Rusia

O alta specie hominida ar putea exista in Rusia
Publicat: 19.02.2009
Peste 20 de rapoarte ale vanatorilor rusi din regiunea Kemerovo au anuntat in ultimele saptamani existenta unor misterioase creaturi antropoide in padurile din apropierea orasului Novokuznetsk. Alertate de numarul mare de declaratii de acest gen, autoritatile ruse au decis organizarea unei expeditii stiintifice care sa exploreze muntii si pesterile din zona, anunta Pravda.

Localnicii sustin ca au intalnit mai multe creaturi cu aspect uman in apropierea pesterii Azasski, situata la aproximativ 60 de kilometri de centrul regiunii Kemerovo, creaturi care, de la departare pareau sa semene cu niste ursi. Urmele lasate de acestea arata insa ca vietatile sunt bipede si ca poseda degete asemanatoare cu ale maimutelor antropoide.

Autoritatile sustin ca zona indicata de localnici este una greu accesibila, mai ales pe timpul iernii, datorita zapezilor abundente si a formatiunilor stancoase extrem de periculoase. Totodata, pestera Azassky reprezinta o formatiune naturala care se intinde pe mai multi kilometri in interiorul muntelui., facand cercetarea cu atat mai anevoioasa. Arheologii au descoperit in imediata apropiere a pesterii trei asezari din epoca bronzului si mai multe dovezi ale locuirii pesterii care dateaza din preistorie.

Nu toti sunt insa la fel de increzatori in existenta creaturilor misterioase. O parte a oficialilor rusi a declarat ca este vorba, cel mult, de o isterie in masa, iar urmele si intalnirile cu hominizii necunoscuti nu pot fi decat niste farse. Acestia amintesc exemplul unui alt „hominid” care a creat panica in Belarus anul trecut, „hominid” care s-a dovedit doar o persoana fara locuinta care isi gasise adapost intr-una dintre paduri. Cei care au sustinut existenta creaturii au declarat ulterior politiei ca nu au vrut decat sa isi sperie rivalii care incercau sa culeaga ciupercile din zona.

Sursa: Pravda

Citeste si

Creaturi bizare apar tot mai des in Rusia

Rusia este invadata de mutanti

Rusia spune adevarul despre fenomenul OZN

OZN-urile invadeaza cerul Rusiei

Anunt soc: Omul Zapezilor exista in realitate

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase