Home » D:News » La numai patru ani, a castigat o insula la loterie

La numai patru ani, a castigat o insula la loterie

La numai patru ani, a castigat o insula la loterie
Publicat: 09.03.2009
Yeh Chien-wei, un baietel in varsta de numai patru ani, din Taiwan, a castigat dreptul de folosinta asupra unei insule exotice din arhipelagul Penghu, dupa ce a fost declarat castigator al loteriei nationale, anunta Shanghai Daily.

Chiar daca nu intelege foarte bine ce s-a intamplat si se declara fericit ca va putea merge la mare, Yeh Chien-wei va putea fi insotit de sapte membri ai familiei in excursiile oferite de agentia nationala loto din Taiwan. Premiul consta in dreptul de a folosi insula ca locatie de vacanta din mai pana in septembrie 2009. Cu toate acestea, parintii micului Yeh Chien-wei nu vor locui in aceasta perioada pe exotica insula taiwaneza ci se vor bucura de premiu de cinci ori, in excursii care nu vor putea dura mai mult de trei zile.Oficiali ai loteriei au declarat ca insula este dotata cu toate facilitatile si ca este una dintre cele mai apreciate destinatii turistice pentru amatorii de sporturi acvatice.

Celelalte premii oferite de loteria nationala din Taiwan au constat in masini, case si alte premii care sa ii incurajeze pe localnici sa cumpere biletele in valoare de 103 dolari, suma stransa urmand a fi folosita pentru a depasi actuala criza economica.

Sursa:Shanghai Daily

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase