Home » D:News » Expozitie unicat Stradivarius in 2010 la Koln

Expozitie unicat Stradivarius in 2010 la Koln

Publicat: 16.03.2009
“Stradivarius – Mit si muzica” este numele expozitiei unicat, ce va avea loc in cadrul muzeului Wallraf-Richartz Koln, cu deschiderea oficiala anuntata pentru martie 2010.

De pe 5 pana pe 21 martie 2010, in decursul a 17 zile, galeria de arta din Koln va gazdui peste 50 de instrumente cu corzi, realizate de mana legendarului artist, Antonio Stradivarius, nascut in 1648. Este pentru prima data cand in cadrul unei expozitii sunt reunite atatea instrumente cu corzi, deosebit de valoroase. Majoritatea exponatelor provin din colectii personale, motiv pentru care foarte rar sunt expuse publicului larg. Celelalte piese provin de la muzee internationale si muzicanti renumiti.

Concomitent cu deschiderea expozitiei, muzeul planuieste o serie de concerte in care vor evolua cei mai renumiti solisti si violonisti. Mai multe detalii despre program cat si informatii despre vanzarea biletelor vor fi publicate in luna septembrie 2009. Daca planuiti sa ajungeti acolo, panificati-va excursia din timp: de exemplu, Germanwings, companie aeriana low cost, ofera turistilor toate premisele unei calatorii linistite si sigure spre Koln, la bordul aeronavelor sale, care decoleaza din Bucuresti de trei ori pe saptamana.

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase