Prima pagină D:News

Inchis printre straini

Redactia Descopera.ro | 03.16.2009 | ● Vizualizări: 1831
Inchis printre staini     Discovery Channel, Inchis printre staini, documentar, droguri, inchisoare + zoom
Galerie foto (3)

Inchis printre straini este o serie fascinanta de tip documentar-drama, care dezvaluie riscurile extrem de reale cu care se confrunta traficantii de droguri, daca sunt prinsi. Serialul va debuta pe Discovery Channel, pe 2 aprilie la ora 23.00.

Primul episod al seriei prezinta povestea a doi tineri indragostiti, Lucy si Scott, care vor sa-si petreaca viata calatorind in diferite colturi exotice ale lumii, dar nu mai au bani. Atrasi de suma de 10.000 euro promisa in schimbul unui comision ”nevinovat” la prima vedere, cei doi britanici ajung in inchisoarea din Mexico City unde au de ispasit cate 10 ani pentru transportul a 17,8 kilograme de cocaina. Povestea lor expusa prin propriile marturii si detaliile capcanei in care au fost atrasi, vor prinde viata intr-o poveste-avertisment ce nu trebuie ratata, joi seara de la ora 23:00, pe Discovery Channel.

Folosind relatari directe, pline de forta, ale unor tineri turisti care au fost sedusi de bande bogate si convinsi sa transporte droguri, acest program real-life de tip “Expresul de la miezul noptii” ii poarta pe telespectatori prin inchisorile intesate de bande din Venezuela, în culisele unei actiuni de captura de droguri derulate la o vama australiana, in inima sistemului de justitie din Thailanda si in inima unei inchisori mexicane de maxima securitate. In aceasta serie in patru episoade, "Inchis printre straini" urmareste povestile reale, incarcate de emotie, ale unor persoane care si-au vazut viata schimbata radical dupa ce au facut cea mai mare greseala a lor. Au ramas lipsiti de orice putere, privati de libertate si, fie din propria prostie, fie dintr-un simplu ghinion, s-au trezit inchisi intr-o tara straina – unde nu cunosteau limba, nu intelegeau sistemul judiciar si nu aveau pe nimeni care sa ii ajute. Derulat in cateva dintre cele mai exotice locatii din lume – Mexic, Thailanda, Australia si Venezuela – "Inchis printre straini" relateaza toate aceste povesti-avertisment, folosind reconstituiri dramatizate.

Sursa: Discovery Channel

CITESTE SI: