Home » D:News » Tot mai multi indonezieni cad victime dragonilor de Komodo

Tot mai multi indonezieni cad victime dragonilor de Komodo

Tot mai multi indonezieni cad victime dragonilor de Komodo
Publicat: 24.03.2009
Doi dragoni de Komodo au ucis si consumat partial un localnic indonezian, dupa ce acesta a cazut dintr-un copac din care culegea fructe. Este al doilea atac de acest gen in numai o luna, a anuntat un reprezentat al politiei indoneziene.

Atacul asupra barbatului a fost fulgerator si a avut loc la numai cateva minute dupa ce victima a cazut din copacul in care se catarase pentru a culege fructe. Muhamad Anwar, in varsta de 31 de ani, este a doua victima recenta a dragonilor, dupa ce un alt localnic a fost atacat de reptilele uriase luna trecuta. Acesta a supravietuit insa in urma interventiei prompte a medicilor. Un baietel in varsta de numai 8 ani a fost ucis intr-un alt atac ce a avut loc in anul 2007.

Desi a fost transportat de urgenta la spitalul din insula Flores, Muhamad Anwar a decedat in urma ranilor extrem de grave inregistrate pe toata suprafata corpului.

Dragonii de Komodo sunt cele mai mari reptile de pe Terra, putand ajunge la 3 metri lungime si peste 70 de kilograme greutate. Saliva acestora contine peste 80 de bacterii letale, majoritatea victimelor sucomband in numai cateva minute din cauza septicemiei.

Sursa: The DailyTelegraph

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase