Home » D:News » Mafiotul care s-a intors catre Buddha

Mafiotul care s-a intors catre Buddha

Mafiotul care s-a intors catre Buddha
Publicat: 13.04.2009
Tadamasa Goto este unul dintre cei mai temuti lideri ai Yakuza, faimoasa mafia japoneza.Spre surprinderea rivalilor sai si a presei nipone, acest “nas” din tara Soarelui Rasare a renuntat la viata de lider mafiot, declarand ca a descoperit profunzimile caii lui Buddha, dorind sa devina un calugar zen in viitorul apropiat.

Astazi, Goto isi petrece timpul in rugaciuni si meditatii. In curand va trebui sa aiba grija de cei saraci si bolnavi dupa cum cere canonul budist. Ocupatie surpinzatoare pentru cineva care are sute de crime pe constiinta si a condus in trecut temutul Yamaguchi-gumi, cel mai mare sindicat al Yakuza din intreaga Japonie. Nimeni cu exeptia lui Goto nu a cunoscut momentul in care liderul Yakuza in varsta de 66 de ani a ales sa isi schimbe pistolul pe un betisor parfumat.

Conform presei nipone citate de cotidianul The Independent, Tadamasa Goto arata ca un banal batranel simpatic inconjurat insa de un alai infricosator. “Buddha ma va face umilul sau discipol si ma va ajuta sa incep o noua viata”, a declarat  Goto inainte sa intre pe poarta templului Jogan-ji.

“Sunt de parere ca a renutat intru totul la vechiul sau stil de viata, dorind sincr sa se schimbe. Numai timpul poate certifica alegerea sa” afirma Jishu Tsukagoshi, unul dintre calugarii de la templu.

Sursa : The Independent

CITESTE SI:

SUA, Generalul Mafia si destinele lumii

Telefonul mobil – ultima arma a Mafiei

Se inaugureaza muzeul Mafiei

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase