Home » D:News » Topul celor mai bizare plangeri ale turistilor britanici

Topul celor mai bizare plangeri ale turistilor britanici

Publicat: 15.04.2009
Topul celor mai bizare plangeri ale turistilor britanici
Avand in vedere ca sezonul estival se apropie cu repeziciune iar cererile pentru vacante in toate colturile lumii deja au inceput sa asalteze agentiile de profil, Asociatia Agentiilor de Turism din Marea Britanie a scos pe piata o lista a celor mai ciudate plangeri facute de-a lungul timpului de catre clientii sai.

Se pare ca unii turisti britanici nu sunt obisnuiti cu plajele, atata vreme cat unul dintre ei s-a plans ca „plaja este plina cu  nisip” in timp ce altul a reclamat furios faptul ca a descoperit pesti in mare. „Nu ne-a spus nimeni ca vor fi pesti in mare. Copiii au fost extrem de speriati”, a declarat turistul reprezentantilor agentiei care i-a facilitat excursia.

Nici natura nu pare sa fie un mediu in care turistii britanici sa se simta in largul lor. „Am fost muscat in timpul concediului de un tantar. De ce nu ne-a anuntat nimeni ca acestia pot musca?”, s-a plans unul dintre clientii Asociatiei Agentiilor de Turism din Marea Britanie.

Una dintre cele mai ciudate si mai vehemente plangeri vine din partea unei turiste care a dat in judecata conducerea hotelului in care a fost cazata acuzand-o, nici mai mult nici mai putin, de faptul ca a ramas insarcinata. „Logodnicul meu si cu mine am cerut initial o camera cu doua paturi separate. Am primit in schimb o camera cu un pat dublu.Sunteti principalii vinovati pentru ca am ramas insarcinata. Acest lucru nu s-ar fi intamplat daca cererea noastra ar fi fost satisfacuta”.

Si mai bizara pare reclamatia unui britanic, acesta dand in judecata Hotelul Novotel din Australia pe motiv ca supa sa era prea groasa si prea tare. In realitate, acesta consumase sosul picant pentru friptura direct din sosiera.

Printre plangerile care au facut deliciul amatorilor de astfel de cazuri se numara si cea a unui turist care a reclamat faptul ca „sunt prea multi hispanici in Spania”, sau a celui care a declarata ca este nemultumit ca in India, tara condimentelor, mancarurile sunt prea picante.

Sursa& Foto: News

CITESTE SI:

Gheisele din Kyoto, agresate de turisti

Turismul spatial intra intr-o noua era

Cele mai ciudate 50 de legi din lume

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase