Home » D:News » Kindle a mai crescut nitel

Kindle a mai crescut nitel

Kindle a mai crescut nitel
Publicat: 08.05.2009
Amazon.com Inc. lanseaza o noua versiune a e-book reader-ului sau, Kindle. Noua versiune, Kindle DX, va fi mai potrivita pentru citirea ziarelor, a revistelor si a documentelor PDF mari.

Ca si celalalte tipuri de e-book reader lansate de Amazon, Kindle DX va permite descarcarea unor carti si ziare electronice direct in memoria sa. Dar ceea ce il face mai interesant decat precedentele versiuni este ecranul mult mai mare – de doua ori si jumatate mai mare decat al celei mai “generoase” versiuni lansate pana acum. Ecranul lui Kindle DX are diagonala de 24,6 cm, iar cand este rotit, imaginea este rotita si ea, permitand utilizatorului sa vada mai clar harti, grafice sau pagini web. Documentele PDF, paginile de ziar sau de revista pot fi, de asemenea, citite cu mai multa usurinta.

Amazon a incheiat contracte cu trei edituri importante  (Pearson, Cengage Learning si Wiley) care vor pune la dispozitie carti in format electronic ce vor putea fi descarcate pe Kindle DX, iar trei mari ziare americane (The New York Times, The Boston Globe si The Washington Post) vor oferi dispozitivul, la un pret promotional, in schimbul unui abonament pe termen lung, unor cititori ce locuiesc in zone unde editiile tiparite ale ziarelor nu sunt disponibile. Kindle DX va aparea pe piata peste cateva luni (vara aceasta) si va costa, in SUA, 489 USD.

Sursa: CBC News

CITESTE SI:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase