Home » D:News » Parcul chinezesc cu teme sexuale a fost demolat inainte de deschidere

Parcul chinezesc cu teme sexuale a fost demolat inainte de deschidere

Parcul chinezesc cu teme sexuale a fost demolat inainte de deschidere
Publicat: 19.05.2009
Primul parc chinezesc cu teme sexuale, menit sa imbunatateasca atat educatia sexuala a tinerilor cat si viata intima a cuplurilor, a fost inchis chiar inainte de marea deschidere, anunta BBC.

„Proprietarii intentionau doar sa profite de pe urma senzationalismului”, a declarat un oficial al orasului Chongqing pentru China Daily.

Parcul tematic, denumit sugestiv Love Land, trebuia sa prezinta publicului replici uriase ale organelor sexuale, imagini cu personaje nude si o istorie a sexului. In acelasi timp, doritorii ar fi putut participa la ateliere in care li se ofereau informatii despre tehnici sexuale si metode de a face sex protejat. Intentiile proprietarilor parcului nu s-au mai materializat insa, dupa ce mai multi oficiali ai orasului Chongqing, locul in care ar fi trebuit sa fie deschis parcul, s-au declarat socati de ceea ce au vazut. Acestia au catalogat initiativa drept una vulgara, lipsita de bun gust sau chiar nebuneasca.

„Sexul este un subiect tabu in China iar oamenii au nevoie de acces la informatii de acest gen”, a declarat Lu Xiaoqing, managerul parcului, cu o zi inainte ca acesta sa fie demolat.

Sursa : BBC

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase