Home » D:News » Imagini uimitoare in cadrul unei parade aviatice americane

Imagini uimitoare in cadrul unei parade aviatice americane

Imagini uimitoare in cadrul unei parade aviatice americane
Publicat: 28.05.2009
La prima vedere, s-ar parea ca imaginile de mai jos au trecut intai prin departamentul de efecte speciale, insa in realitate, a fost inspiratia de moment a unui fotograf care a dus la captarea unui astfel de moment, cat se poate de real.

Niciun fel de truc din dotarea Photoshopului nu a fost folosit in editarea acestor fotografii care reproduc nava americana Super Hornet. Fotograful a reusit sa capteze clipa in care avionul trecerea printr-un nor de vapori de forma unei farfurii zburatoare, care ia nastere doar in conditii atmosferice speciale. Avionul, in valoare de 35 de milioane de lire sterline, avea o viteza de 913 kilometri la ora in momentul in care contactul cu norul a fost captat cu ocazia paradei aviatice Jones Beach Air Show din Wantagh, New York.

Paul Jackson, editor al publicatiei Jane’s All the World’s Aircraft este de parere ca efectul de con de vapori a fost cauzat de diferentele de presiune din jurul avionului. O scadere brusca a presiunii asociata cu viteza foarte mare a navei permite vaporilor de apa, care sunt in mod normali invizibili, sa se condesenze sub aceasta forma stranie de ceata.

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase