Home » D:News » Razbunarea taurului

Razbunarea taurului

Razbunarea taurului
Publicat: 01.06.2009
O serie de imagini socante petrecute in cadrul unei corride din orasul Madrid au facut inconjurul lumii, fiind preluate de majoritatea agentiilor de presa. “Eroul” acestora este matadorul spaniol Israel Lancho care a fost impuns in piept de taurul muribund pe care crezuse ca l-a ucis cu spada.

Spre surprinderea medicilor din echipa de prim ajutor, barbatul in varsta de 30 de ani a scapat cu viata, dar se afla internat in stare critica. Pentru matadorul Israel Lancho, corrida din arena Las Ventas, desfasurata cu ocazia sarbatorii Sfantului Isidro ar putea sa fie ultima manifestatie de acest gen din viata sa. Incidentul s-a petrecut la sfarsitul “spectacolului” propriu-zis, cand toreadorul apucase deja sa infiga spada in trupul taurului.

Spre surpriza tuturor, taurul muribund a avut un ultim reflex in care a strapuns pieptul matadorului ridicandu-l de la pamant. Rana provocata de taur este adanca de aproape 20 de centimetri si este situata in zona toracica. Israel s-a ales cu mai multe coaste rupte si plamanul stang strapus complet. Medicii care l-au operat declara ca este un adevarat miracol ca matadorul a supravietuit, deoarece cornul taurului furios i-a trecut la cativa milimetri de inima.

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI :

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase