Home » D:News » A supravietuit unui cutit infipt in cap

A supravietuit unui cutit infipt in cap

A supravietuit unui cutit infipt in cap
Publicat: 17.06.2009
Michael Ciesla, un scotian in varsta de 28 de ani, a reusit sa provoace furori in lumea medicala deoarece a supravietuit cu succes unui atac violent in urma caruia i-a fost infipt in craniu un cutit de bucatarie.

Radiografia scoasa la spital arata o imagine socanta in care se observa lama cu varful rotunjit care s-a oprit la doar cativa centimetri de creierul lui Michael. Victima declara ca nu i-a venit sa creada cand a vazut cum a fost injunghiata. “Ma intreb si acum cum de a putut face asta, deoarece ochelarii mei sunt intacti. Arma este un cutit cu care se intinde untul, la prima vedere o unealta inofesiva. Nu e usor sa injunghii pe cineva cu un cutit de unt, pentru ca nu are varf ascutit. Cu siguranta m-a lovit cu foarte multa forta si ura”, a mai adaugat tanarul, care a mai spus ca nu-si mai aminteste ce anume a declansat incidentul.

 Doctorii au trebuit sa-l opereze de urgenta deoarece Michal era in pericol de moarte. Totodata, risca sa faca meningita datorita ranii. Atacatorul sau, Mark Mearns, in varsta de 35 de ani, era un recidivist cu alte 10 condamnari pentru atac. Mark Mearns declara ca totul a inceput dupa ce Michael ar fi acuzat-o pe prietena sa ca l-ar fi jefuit.

 
Sursa : Daily Telegraph

 

CITESTE SI :

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase