Home » D:News » Call of Juarez: Bound in Blood – continua povestea de success a Vestului Salbatic

Call of Juarez: Bound in Blood – continua povestea de success a Vestului Salbatic

Call of Juarez: Bound in Blood – continua povestea de success a Vestului Salbatic
Publicat: 01.07.2009
Va mai aduceti aminte de jocul video Outlaws, din 1997? A fost unul dintre primele shootere 3D cu tematica western pentru PC. Nu e de mirare daca l-ati uitat, pentru ca la acea vreme titluri precum Duke Nukem 3D sau Quake faceau legea si aveau sa intre in istorie.

Shooter-ele western nu au avut o prea mare priza la public si aceasta din cauza ca gamerii au preferat scenariile S.F. sau cele realiste. La un deceniu dupa, si-a facut aparitia Call of Juarez , un joc elaborat ce a devenit rapid drogul indivizilor care si-ar fi dorit sa supravietuiasca in Vestul Salbatic, iar acum, in 2009, Ubisoft continua povestea cu titlul „Call of Juarez: Bound in Blood”.

FPS-ul lansat oficial pe 30 iunie, disponibil pe console si PC , beneficiaza de un motor grafic avansat ce-ti ofera peisaje complexe si o fizica realista. Dar pe langa toate acestea, ingredientele care dau dependenta sunt caracterele dure (doi pistolari – reverendul Ray, pe care il stiti din prima parte a jocului, si fratele sau Thomas), precum si armele din secolul al XIX-lea. Actiunea se desfasoara in timpul Razboiului Civil American (1861 – 1865).

Pe go4it.ro puteti citi mai multe despre Call Of Juarez 2

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase