Home » D:News » Toata lumea are grija de mediu: o casa de toleranta ofera reduceri clientilor care vin pe bicicleta

Toata lumea are grija de mediu: o casa de toleranta ofera reduceri clientilor care vin pe bicicleta

Toata lumea are grija de mediu: o casa de toleranta ofera reduceri clientilor care vin pe bicicleta
Publicat: 15.07.2009
Patronul unei case de toleranta din Berlin, Germania, a hotarat sa-si ajusteze tarifele pentru a se potrivi contextului creat de criza economica si de schimbarile climatice.

Thomas Goetz, patronul stabilimentului "Maison d’envie” din capitala Germaniei, a declarat ca recesiunea economica a lovit greu afacerile in domeniu sa si ca spera ca reducerile oferite sa atraga mai multi clienti, de vreme ce sunt bune atat pentru afacere, cat si pentru mediu.

Astfel, clientii care sosesc cu bicicleta sau care pot dovedi ca au venit cu mijloacele de transport in comun primesc o reducere de 5 euro. Tariful obisnuit este de 70 de euro pentru o “sedinta” de 45 de minute.
Patronul a declarat ca promotia “a prins”, la stabilimentul cu pricina venind zilnic 3-5 clienti noi, care doresc sa profite de discount. In plus, gratie promotiei, traficul auto din zona s-a mai descongestionat si exista mai putine probleme cu parcarea.

Germania este una dintre putinele tari din lume in care prostitutia este legala; incepand cu anul 2002, exista posibilitatea incheierii unor contracte de munca oficiale in acest domeniu, in Germania lucrand, in prezent, cca. 400.000 de prostituate.

Sursa: Yahoo! News

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase