Home » D:News » Atentie, a decolat pisica!

Atentie, a decolat pisica!

Publicat: 16.07.2009
Atentie, a decolat pisica!
Animalele de companie pot respira de-acum usurate: in urma cu doua zile, de la Republic Airport din Farmingdale, statul New York, a decolat primul zbor al Pet Airways, o companie aeriana dedicata exclusiv clientilor cu patru labute.

In cabinele avioanelor Pet Airways, care zilele acestea vor decola si de pe pistele aeroporturilor din alte patru orase americane (Los Angeles, Denver, Chicago si Washington) vor putea calatori doar caini si pisici, unicele fiinte umane aflate la bord fiind pilotul si insotitorii de bord.
Preturile biletelor variaza in functie de lungimea cursei, dar si de rasa animalului; de exemplu, in cazul animalelor cu o greutate standard, cursa New York-Chicago va costa 199 dolari, in timp ce cateva kilograme “in plus” sau o talie mare sunt in masura sa creasca pretul proportional.
Fiecare zbor poate transporta circa 50 de animale, iar pentru cursele lungi au fost prevazute escale si momente de “recreere” pentru calatori.  Cum vor rezista stapanii acestora atatea ore fara sa stie nimic de soarta pretiosilor companioni? Compania aeriana s-a gandit si la acest lucru, dezvoltand pe site-ul web al Pet Airways functia Track Your Pet , care le va permite celor interesati sa controleze derularea zborului si sa fie infromati de eventualitatea unor intarzieri.
Sursa: Corriere della Sera

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase