Home » D:News » Un OZN a fost fotografiat urmarind un avion Hercules

Un OZN a fost fotografiat urmarind un avion Hercules

Un OZN a fost fotografiat urmarind un avion Hercules
Publicat: 05.08.2009
Un fotograf amator este de parere ca a imortalizat momentul in care un obiect zburator neidentificat urmarea un avion militar Hercules al Fortelor Aeriene Britanice, pe masura ce acesta se apropia de baza Lyneham din Wiltshire.

John Powell, in varsta de 56 de ani, sustine ca un obiect sferic neobisnuit se afla pe urmele navei militare in timp ce aceasta se pregatea de aterizare. Profesorul pensionat se ocupa de gradina casei sale aflata in apropierea de Westbury atunci cand a observat ca lumina soarelui se reflecta din obiectul circular.

“Sunt sceptic in ce priveste extraterestrii, dar acel obiect urmarea in mod evident avionul. “, sustine Powell, care a predat cibernetica timp de 30 ani in Belfast. Incidentul a avut loc in data de 22 iulie, in jurul ore 15:45.

Lyneham este baza militara a Fortelor Aeriene ale Coroanei unde trupurile soldatilor britanici decedati sunt aduse inapoi in Regatul Unit cu ajutorul avioanelor Hercules, dar in acea zi nu aveau loc repatrieri.

Reprezentantii Ministerului de Aparare au declarat ca nu vor investiga chestiunea deoarece nu o considera o “posibila amenintare”: Ministerul de Aparare examineaza astfel de rapoarte doar pentru a stabili daca spatiul aerian britanic a fost compromis de activitati militare ostile sau neautorizate.“Daca nu exista evidenta amenintarii, nici macar nu incercam sa indentificam natura fiecarei marturii raportate”, au mai adaugat oficialii.

Sursa: Telegraph

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase