Home » D:News » Bestia Chupacabra a fost prinsa (si) in Texas

Bestia Chupacabra a fost prinsa (si) in Texas

Bestia Chupacabra a fost prinsa (si) in Texas
Publicat: 03.09.2009
Un barbat ce locuieste la nord de localitatea texana San Antonio sustine ca are in custodie, in lada sa frigorifica, un animal care ar putea fi legendara creatura Chupacabra.

Jerry Ayer, un profesor al Scolii de Taxidermie Blanco din Texas, care a colectat curiosul cadavru de la o familie de fermieri, a declarat pentru postul tv KSAT ca nu a mai vazut in viata sa ceva asemanator. Animalul are culoarea gri, are o piele tabacita fara par si colti de dimensiuni mari. Descoperirea reprezinta punctul culminant al unei serii de aratari bizare in regiune.

“Este cu siguranta ceva diferit, foarte interesant. Membrele sale anterioare par sa fie un pic mai mari decat cele ale unui coiot, foarte neregulate si cum nu am mai vazut niciodata. Nu stiu cum l-as putea clasifica, asa ca ma voi margini sa il numesc si eu tot Chupacabra”, a declarat Ayer. Animale asemanatoare au mai fost reperate de-a lungul anilor atat pe teritoriul SUA cat si in America de Sud.

Animalul ciudat, care a fost prins intr-un hambar, va fi prezervat prin taxidermie (impaiere) de Ayer, care spera ca un muzeu local il va accepta in vederea expunerii, astfel incat toata lumea sa poata admira “minunea”.

Mitul Chupacabrei dateaza din anii ’90, atunci cand mai multi martori oculari au sustinut ca ar fi reperat “aratarea” in Puerto Rico. Fermierii de acolo sustin ca au gasit oi moarte si golite de sange, prezentand rani prin intepare. Un total de 150 de animale domestice au fost reclamate in timp ca fiind ucise de bestie. De atunci, rapoarte despre zarirea lui Chupacabra au circulat din Chile pana in Maine. Imagini AICI

Sursa: Wesh

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase