Home » D:News » Pepenii in forma de inima cuceresc Japonia

Pepenii in forma de inima cuceresc Japonia

Pepenii in forma de inima cuceresc Japonia
Publicat: 03.09.2009
Un agricultor nipon a creat surpriza verii in pietele din Japonia. Opera sa vegetala reprezinta in premiera mondiala un pepene in forma de inima. Noile fructe fac deja senzatie printre cuplurile de indragostiti care isi fac cadouri acesti pepeni cu forma bizara.

Apuse sunt vremurile cand pepenii cubici sau piramidali provocau strigate de uimire in pietele asiatice. In urma unor incrucisari in serie, un cuplu de agricultori niponi din Kumamoto a reusit sa creeze pepeni in forma de inima. Totul a inceput ca o banala joaca de laborator in care fermierul si sotia sa au dorit sa-si concretizeze dragostea unul fata de celalat prin crearea unui pepene in forma de inima.

Eforturile au durat nu mai putin de 3 ani, rastimp in care cei doi au incrucisat diverse soiuri de pepeni si au apelat la ultimile descoperiri din domeniul bioingineriei genetice. Cuplul a recoltat deja 20 de astfel de pepeni pentru sarbatoarea Zilei Mamei in Japonia, o parte a acestora fiind expusi in cadrul Iwataya Department Store. Cum dragostea vine cu un pret, costul unui pepene in forma de inima se ridica la 160 $ bucata.

Sursa: Weird Asia News
 

CITESTE SI :

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase