Prima pagină D:News

Sandalele din sobolani si papucii din pesti dau lovitura ciupercilor

Redactia Descopera.ro | 09.07.2009 | ● Vizualizări: 264
Sandalele din sobolani si papuciii din pesti dau lovitura ciupercilor     publicitate, zoologie, medicina, ciuperci de picioare + zoom
Galerie foto (1)

Designerii unei companii publicitare filipineze au creat o campanie inedita de promovare a unui unguent impotriva ciupercilor epidermale care afecteaza picioarele.

Designerii companiei DM9-JaymeSyfu au fost solicitati de o companie farmaceutica locala in scopul crearii unor afise publicitare cat mai socant posibile care sa avertizeze populatia impotriva efectului ciupercilor de picioare. Efect mult amplificat de clima deosebit de calduroasa si umiditatea ridicata din Filipine.

Afisele cu pricina au scopul de a  atrage atentia privitorilor asupra disconfortului vizual si olfactiv reprezentat de ciupercile de picioare netratate. Sub sloganul “ Distrugeti de la radacina ciupercile dezgustatoare”, in Filipine au aparut mai multa afise care reprezinta papuci din pesti, sanadale din cadavre se sobolani sau adidasi din fecale. In ciuda dezgustului si socului provocat, compania declara ca afisele au un succes imens.

Sursa: Pravda

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI