Prima pagină D:News

O testoasa ranita a fost “reparata” cu obiecte de uz casnic

09.10.2009 | ● Vizualizări: 423
O testoasa ranita a fost “reparata” cu obiecte de uz casnic     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Unei broaste testoase i s-au montat pe post de proteze pentru locomotie doua mici recipiente din ceramica, dupa ce trenul anterior i-a fost amputat de muscaturile unui raton.

Stapana testoasei, Sally Pynem, in varsta de 60 de ani, dinPetaluma, California, s-a simtit obligata sa actioneze intr-un feldupa ce si-a gasit indragitul animal de companie pe nume Lucky,ranit. "Avea dureri atat de mari, incat eram pregatita sa ileutanasiez, insa micutul Lucky nu era pregatit sa renunte. Se miscacat putea de bine folosindu-si numai picioarele din spate si nudadea semne de capitulare."

Astfel, femeia si-a dus animalul la cabinetul veterinar dinapropiere, unde plagile i-au fost suturate si bandajate. Totusi,chiar si in urma "reparatiilor", broasca testoasa a ramas aproapecomplet imobilizata, pana cand un expert in reptile a sugeratatasarea pe portiunea inferioara a corpului lui Lucky a unorsuporti, cu ajutorul bandei adezive duble, pentru a-i ridicaportiunea din fata la inaltimea potrivita.

Acum, Lucky s-a intors acasa, alaturi de stapana sa, doamna Pyne side partenera lui, Lovey. "Lucky s-a adaptat foarte repede si sedeplaseaza la fel cum o facea inainte. Cat despre Lovey, ea nu paresa fi remarcat vreo diferenta la prietenul sau, pentru ca inca iirespinge avansurile amoroase", a declarat amuzata americanca.

Sursa: Telegraph

CITESTESI: