Prima pagină D:News

O testoasa ranita a fost “reparata” cu obiecte de uz casnic

Redactia Descopera.ro | 09.10.2009 | ● Vizualizări: 453
O testoasa ranita a fost “reparata” cu obiecte de uz casnic     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Unei broaste testoase i s-au montat pe post de proteze pentru locomotie doua mici recipiente din ceramica, dupa ce trenul anterior i-a fost amputat de muscaturile unui raton.

Stapana testoasei, Sally Pynem, in varsta de 60 de ani, din Petaluma, California, s-a simtit obligata sa actioneze intr-un fel dupa ce si-a gasit indragitul animal de companie pe nume Lucky, ranit. "Avea dureri atat de mari, incat eram pregatita sa il eutanasiez, insa micutul Lucky nu era pregatit sa renunte. Se misca cat putea de bine folosindu-si numai picioarele din spate si nu dadea semne de capitulare."

Astfel, femeia si-a dus animalul la cabinetul veterinar din apropiere, unde plagile i-au fost suturate si bandajate. Totusi, chiar si in urma "reparatiilor", broasca testoasa a ramas aproape complet imobilizata, pana cand un expert in reptile a sugerat atasarea pe portiunea inferioara a corpului lui Lucky a unor suporti, cu ajutorul bandei adezive duble, pentru a-i ridica portiunea din fata la inaltimea potrivita.

Acum, Lucky s-a intors acasa, alaturi de stapana sa, doamna Pyne si de partenera lui, Lovey. "Lucky s-a adaptat foarte repede si se deplaseaza la fel cum o facea inainte. Cat despre Lovey, ea nu pare sa fi remarcat vreo diferenta la prietenul sau, pentru ca inca ii respinge avansurile amoroase", a declarat amuzata americanca.

Sursa: Telegraph

CITESTE SI: