Prima pagină D:News

Credinta ucide sau chiar exista destin?

09.14.2009 | ● Vizualizări: 308
Credinta ucide sau chiar exista destin?     credinta, deces, ucis, bizar, moarte, biserica, catolic, Dumnezeu + zoom
Galerie foto (1)

Un austriac de confesiune catolica, increzator ca rugaciunile ii erau ascultate de Divinitate, ca urmare a salvarii sale dintr-o situatie dificila, a fost ucis in cele din urma chiar de piatra altarului, cand s-a dus la biserica sa multumeasca Providentei pentru norocul sau.

Gunther Link, in varsta de 45 de ani, a decedat instantaneu dupace anticul monument in greutate de aproape 400 kilograme dinaltarul bisericii vieneze Weinhaus i-a cazut peste trup, in timp cese ruga inaintea sa. Cadavrul lui Link a fost descoperit de catreenoriasii veniti la slujba a doua zi, dupa ce barbatul a fostdeclarat disparut de varul sau.

Reprezentantul politiei, Roman Hahslinger, a declarat: "Era un omfoarte religios. S-a ingrozit atunci cand, in urma cu cateva zile aramas captiv in lift si a inceput sa se roage pentru eliberare. Lascurt timp dupa ce a fost salvat, s-a dus direct la biserica pentrua-i multumi Domnului. Se pare ca a imbratisat un stalp de sustineresubred al altarului, care s-a desprins si a cazut pe el, omorandu-lpe loc. I-am gasit amprentele pe acest stalp, iar acum continuaminvestigatiile".

Sursa: Ananova

CITESTE SI: