Prima pagină D:News

Credinta ucide sau chiar exista destin?

Redactia Descopera.ro | 09.14.2009 | ● Vizualizări: 248
Credinta ucide sau chiar exista destin?     credinta, deces, ucis, bizar, moarte, biserica, catolic, Dumnezeu + zoom
Galerie foto (1)

Un austriac de confesiune catolica, increzator ca rugaciunile ii erau ascultate de Divinitate, ca urmare a salvarii sale dintr-o situatie dificila, a fost ucis in cele din urma chiar de piatra altarului, cand s-a dus la biserica sa multumeasca Providentei pentru norocul sau.

Gunther Link, in varsta de 45 de ani, a decedat instantaneu dupa ce anticul monument in greutate de aproape 400 kilograme din altarul bisericii vieneze Weinhaus i-a cazut peste trup, in timp ce se ruga inaintea sa. Cadavrul lui Link a fost descoperit de catre enoriasii veniti la slujba a doua zi, dupa ce barbatul a fost declarat disparut de varul sau.

Reprezentantul politiei, Roman Hahslinger, a declarat: "Era un om foarte religios. S-a ingrozit atunci cand, in urma cu cateva zile a ramas captiv in lift si a inceput sa se roage pentru eliberare. La scurt timp dupa ce a fost salvat, s-a dus direct la biserica pentru a-i multumi Domnului. Se pare ca a imbratisat un stalp de sustinere subred al altarului, care s-a desprins si a cazut pe el, omorandu-l pe loc. I-am gasit amprentele pe acest stalp, iar acum continuam investigatiile".

Sursa: Ananova

CITESTE SI: