Prima pagină D:News

Google lanseaza Fast Flip

Redactia Descopera.ro | 09.15.2009 | ● Vizualizări: 105
Google lanseaza Fast Flip      internet, Google, stire, Fast Flip, reclama + zoom
Galerie foto (1)

Fast Flip, noua aplicatie lansata de Google, permite citirea mai rapida a stirilor online, inspirandu-se din aspectul paginilor de revista.

In incercarea de face selectarea si citirea stirilor online mai rapide si mai atractive, Google a proiectat Fast Flip ca pe o aplicatie menita sa evoce aspectul unor pagini din publicatiile tiparite, permitand cititorilor sa "frunzareasca" paginile de stiri si sa le acceseze mai repede pe cele care ii intereseaza.

Fiecare imagine are un link care directioneaza cititorul spre publicatia in care a aparut stirea; alaturi de stirea respectiva apar reclame, iar veniturile generate de reclame vor fi impartite intre Google si publicatiile cu care acesta a incheiat parteneriate in vederea utilizarii aplicatiei Fast Flip.

Peste 30 de publicatii - ziare si reviste - s-au asociat proiectului, vazut de Google ca o modalitate de a mari numarul de stiri citite de utilizatori si, in consecinta, expunerea la reclame, ceea ce ar genera venituri mai mari din publicitate, pentru publicatiile care participa la proiect.Sursa: CBC

CITESTE SI: