Prima pagină D:News

Google lanseaza Fast Flip

09.15.2009 | ● Vizualizări: 64
Google lanseaza Fast Flip      internet, Google, stire, Fast Flip, reclama + zoom
Galerie foto (1)

Fast Flip, noua aplicatie lansata de Google, permite citirea mai rapida a stirilor online, inspirandu-se din aspectul paginilor de revista.

In incercarea de face selectarea si citirea stirilor online mairapide si mai atractive, Google a proiectat Fast Flip ca pe oaplicatie menita sa evoce aspectul unor pagini din publicatiiletiparite, permitand cititorilor sa "frunzareasca" paginile de stirisi sa le acceseze mai repede pe cele care ii intereseaza.

Fiecare imagine are un link care directioneaza cititorul sprepublicatia in care a aparut stirea; alaturi de stirea respectivaapar reclame, iar veniturile generate de reclame vor fi impartiteintre Google si publicatiile cu care acesta a incheiat parteneriatein vederea utilizarii aplicatiei Fast Flip.

Peste 30 de publicatii - ziare si reviste - s-au asociatproiectului, vazut de Google ca o modalitate de a mari numarul destiri citite de utilizatori si, in consecinta, expunerea lareclame, ceea ce ar genera venituri mai mari din publicitate,pentru publicatiile care participa la proiect.Sursa: CBC

CITESTE SI: