Prima pagină D:News

O bestie misterioasa a inspaimantat copiii sud-americani

Redactia Descopera.ro | 09.18.2009 | ● Vizualizări: 270
O bestie misterioasa a inspaimantat copiii sud-americani     no tags + zoom
Galerie foto (2)

Localnicii terifiati din oraselul Gerro Azul, Panama nu mai stiu pe unde sa se ascunda dupa ce o creatura ciudata pe care ei au botezat-o “Gollum”, s-a tarat pe uscat dintr-un lac si le-a atacat copiii.

Bestia, care a sadit teama si confuzie in sufletele localnicilor asezarii sud-americane, a fost vazuta prima oara sambata, atunci cand patru copii, cu varstele cuprinse intre 14 si 16 ani, se jucau in apropierea unei ape.

Potrivit relatarilor lor, citate de serviciul de stiri panamez Telemetro, copiii au strigat atunci cand creatura inalta de 1,5 metri a aparut dintr-o deschizatura a stancilor din lac si a inceput sa se indrepte spre ei, ca si cum ar fi avut de gand sa ii atace.

In incercarea de a se apara sau poate doar manati de instinctul de a distruge ceea ce nu intelegeau, cei patru baieti speriati au inceput sa arunce cu pietre spre strania creatura, pentru a o ucide inainte de a-i fi aruncat cadavrul in apa si a fugi.

Parintii lor, circumspecti, au venit a doua zi in zona lacului si au fost consternati sa constate existenta corpului bestiei pe tarm. Expertii abia urmeaza sa examineze creatura si fotografiile pentru a putea trage concluzii referitoare la aceasta descoperire.Sursa: The Sun

Citeste astazi, in cadrul maratonului DESCOPERA SECRETELE MAFIEI despre victoria caracatitei mafiote si asasinarea generalului Dalla Chiesa.

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI