Prima pagină D:News

O bestie misterioasa a inspaimantat copiii sud-americani

09.18.2009 | ● Vizualizări: 399
O bestie misterioasa a inspaimantat copiii sud-americani     no tags + zoom
Galerie foto (2)

Localnicii terifiati din oraselul Gerro Azul, Panama nu mai stiu pe unde sa se ascunda dupa ce o creatura ciudata pe care ei au botezat-o “Gollum”, s-a tarat pe uscat dintr-un lac si le-a atacat copiii.

Bestia, care a sadit teama si confuzie in sufletele localnicilorasezarii sud-americane, a fost vazuta prima oara sambata, atuncicand patru copii, cu varstele cuprinse intre 14 si 16 ani, se jucauin apropierea unei ape.

Potrivit relatarilor lor, citate de serviciul de stiri panamezTelemetro, copiii au strigat atunci cand creatura inalta de 1,5metri a aparut dintr-o deschizatura a stancilor din lac si ainceput sa se indrepte spre ei, ca si cum ar fi avut de gand sa iiatace.

In incercarea de a se apara sau poate doar manati de instinctulde a distruge ceea ce nu intelegeau, cei patru baieti speriati auinceput sa arunce cu pietre spre strania creatura, pentru a o ucideinainte de a-i fi aruncat cadavrul in apa si a fugi.

Parintii lor, circumspecti, au venit a doua zi in zona lacului siau fost consternati sa constate existenta corpului bestiei pe tarm.Expertii abia urmeaza sa examineze creatura si fotografiile pentrua putea trage concluzii referitoare la aceasta descoperire.Sursa: The Sun

Citeste astazi, in cadrul maratonuluiDESCOPERA SECRETELE MAFIEI despre victoria caracatitei mafiote si asasinarea generaluluiDalla Chiesa.

CITESTE SI: